--> Sari la conținut

Tesla Model 3 este cea mai vanduta masina electrica !!


Killer3

Postări Recomandate

  • Conform unui raport realizat de CleanTechnica, masinile electrice se bucura de o crestere frumoasa in ultimii ani, insa sunt departe de a tine pasul cu masinile clasice. In aceasta categorie nu sunt la fel de multi producatori, insa cel mai preferat brand este Tesla, iar cel mai apreciat model si cel mai vandut este Model 3.

Tesla-Model-3-1.jpg?w=1020&quality=100&s

  • Model 3 a fost cea mai bine vanduta masina electrica in 2018, fiind si cea mai ieftina de la Tesla. Surprinzator sau nu, pe locul 2 este un producator de care eu nu am auzit pana acum. Se numeste BAIC si modelul lor de succes este EC- Series. Au vandut peste 90.000 de masini.

CELE-MAI-VANDUTE-MASINI-ELECTRICE.jpg?w=

  • Un nume mai rasarit este Nissan cu modelul Leaf pe care l-am testat si noi. Acesta s-a vandut in aproximativ 87.000 de exemplare si este masina care arata cel mai bine. Are un design „normal” si nu te duce cu gandul ca ar fi o masina electrica.
  • Urmatoarele doua locuri sunt ocupate tot de Tesla cu Model S si Model X, ambele cu aproximativ 50.000 de unitati vandute. Puteti vedea tot topul in poza atasata. Sunt surprins…
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.