--> Sari la conținut

Mugur Isărescu va fi audiat marţi în comisiile economică şi de buget din Senat


Killer3

Postări Recomandate

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, va fi audiat marţi într-o şedinţă comună a comisiilor economică şi de buget-finanţe ale Senatului, începând cu ora 11,00.
Preşedintele Comisiei economice, Daniel Zamfir, a precizat că Mugur Isărescu i-a confirmat prezenţa pentru marţi, scrie Agerpres.

"Înţeleg că, iată, vine cu întregul Consiliu de Administraţie, lucru care ne bucură foarte tare că înţelege într-un final care sunt obligaţiile CA al BNR. Vom discuta pe marginea ROBOR şi a felului în care se calculează acest indice, vom discuta pe marginea raportului pe care BNR l-a prezentat la sfârşitul anului în legătură cu stabilitatea financiară şi despre inflaţie. Va fi o zi plină, cu multe întrebări la care sunt convins că domnul guvernator va da răspuns la toate. (...)

Va fi abordată problema cursului leu-euro. Vom sta mai bine de oră, două. Sunt convins că toate temele care frământă populaţia, care frământă opinia publică vor fi dezbătute şi nu am niciun motiv să cred că vom pleca după acea audiere mai în ceaţă decât suntem acum", a afirmat Zamfir. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.