Sari la conținut

Nike a pierdut aproape două miliarde $ în câteva ore. Momentul care i-a costat scump pe americani


Ellement.

Postări Recomandate

nike zion

Fanii baschetului din Statele Unite, dar şi din restul lumii, şi-au ţinut respiraţia acum două zile, când cea mai mare promisiune din NCAA, campionatul universitar din SUA, s-a accidentat la genunchi, în timpul meciului dintre Duke şi North Carolina, două dintre cele mai importante echipe la acest nivel.

Zion Williamson, un munte de om la doar 18 ani, a alunecat şi s-a accidentat la genunchiul drept. Nedoritul incident a venit după ce gheata pe care o purta la piciorul stâng s-a rupt efectiv şi l-a făcut pe baschetbalistul de la Duke să-şi piardă echilibrul.

Momentul i-a costat scump pe cei de la Nike, producătorul al căror ghete le purta Zion. Cel mai talentat jucător din NCAA a încălţat un model Nike PG 2.5, personalizat pentru starul lui Oklahoma City Thunder, Paul George, unul dintre favoriţii la titlul de MVP în acest sezon din NBA.

De altfel, potrivit presei americane, George i-a contactat pe oficialii Nike pentru a le cere explicaţii legat de ceea ce s-a întâmplat.

Între timp, acţiunile companiei au scăzut cu 1,2%, ceea ce înseamnă o pierdere de 1,7 miliarde de dolari în doar câteva ore.

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.