Sari la conținut

[ Soprt ] Dinamo și-a găsit portar. Un irlandez format la Arsenal


Killer3

Postări Recomandate

Sean McDermott

 

 

Dinamo și-a găsit portar. Irlandezul Sean McDermott (25 de ani) este noul jucător al formației din Ștefan cel Mare. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului bucureștean.

 
Deși părea în ultimele zile că transferul lui Sean McDermott la Dinamo a picat, și formația lui Mircea Rednic se reorientase către italianul Luca Mazzoni, de la Livorno, "câinii" au anunțat prin intermediul site-ul oficial și al rețelelor de socializare că goalkeeperul irlandez de 25 de ani va ajunge sub comanda lui Mircea Rednic.

"FC Dinamo București anunță transferul la clubul din Ștefan cel Mare al portarului Sean McDermott (25 de ani), internațional al Irlandei" a anunță site-ul oficial al lui Dinamo.

Cine e Sean McDermott, noul portar al lui Dinamo
Născut pe 30 mai 1993 în Norvegia, la Kristiansand, Sean McDermott are dublă cetățenie, irlandeză și norvegiană, a evoluat pentru echipele naționale U17, U19 și U21 ale Irlandei și a fost convocat, anul trecut, la prima reprezentativă.

Format la juniorii lui Arsenal Londra, Sean McDermott a fost împrumutat la Leeds United, apoi a făcut pasul, la 19 ani, în campionatul Norvegiei și a evoluat în cariera de profesionist pentru Sandnes, Start, Ullensaker și Kristiansund.

Noul portar dinamovist a efectuat, cu echipa din Ștefan cel Mare, vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și se va alătura lotului în cantonamentul programat în Turcia până în 25 ianuarie.

Cifrele lui Sean McDermott, noul portar al lui Dinamo
10 selecții are Sean McDermott la loturile naționale ale Irlandei, 6 la U21, 3 la U19 și una la U17. Are patru convocări la prima reprezentativă, însă nu a debutat pentru echipa națională a Irlandei.
29 de partide a apărat McDermott, anul trecut, pentru Kristiansund în prima ligă a campionatului norvegian.
106 meciuri a adunat McDermott în competițiile din Norvegia, 88 în prima ligă, 11 în divizia secundă și 7 în Cupa Norvegiei, pentru Sandnes, Start, Ullensaker și Kristiansund
1,85 m este înălțimea noului portar al echipei din Ștefan cel Mare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.