Sari la conținut

Florentin Matei, prima reacţia după ce s-a întors la FCSB, clubul pe care acum 7 ani l-a părăsit supărat


Killer3

Postări Recomandate

Florentin Matei, 25 de ani, a semnat astăzi un contract cu FCSB şi este primul transfer al echipei care va fi antrenată de Mihai Teja. Fotbalistul revine la echipa roş-albastră după ce în 2011 a fost lăsat liber de contract în schimbul renunţării la o sumă importantă de bani pentru un fotbalist de 18 ani. Se vorbea de 100.000 de euro.

Tensiunile de la vremea respectivă între cel care ajunsese rapid să fie poreclit "noul Messi" şi Becali, care spunea că-şi "taie capul dacă Florentin Matei ajunge fotbalist", au fost şterse azi, prin parafarea actualei înţelegeri. 


 
"Mă bucur foarte mult că m-am întors după atâta timp. Pot să spun că e un pas înainte, e o provocare şi pentru mine şi-mi doresc să dau tot ce e mai bun pentru această echipă şi să câştigăm campionatul", a fost reacţia lui Matei, la sport.ro.

Ce a spus Gigi Becali despre transferul lui Florentin Matei

"Vă dau în premieră: semnează acum Matei. S-a rezolvat, gata! Am vorbit şi cu Edi, el mi-a spus că e bun. Eu eram cu ochii pe el de când era la Astra, de atunci am vrut să îl iau. E genul de jucător dorit de Teja, care intră în combinaţii, aşa facem posesie", a spus Becali, la Digi Sport Matinal.

"Eu uitasem că a fost la noi când era mai mic. L-am văzut la Astra şi mi-a plăcut. Acum, când am auzit că este liber de contract, imediat am acţionat. E genul de jucător care îmi place, care driblează ... Unul de posesie, cum îmi place mie, să faci posesie. Şi lui Mihai îi place. Păi, dacă vă spun, el se gândise la Răduţ. Stai aşa, că Matei e şapte ori mai bun. Şi Răduţ e fotbalist bun, dar nu e la fel. Mie mi-a plăcut Matei cum a jucat pe gheaţă şi pe zăpadă şi a lăsat-o pe Dinamo (n.r. Astra-Dinamo 2-0, în ultima etapă din sezonul regulat trecut) în play-out. A driblat ... ", a spus şi Gigi Becali, la sport.ro, cum a ajuns să-l transfere pe Florentin Matei la 7 ani de la despărţire.

 
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.