Sari la conținut

[Sport]Protest fără precedent! Toate camerele erau pe el: ce a putut spune antrenorul româncei minune din patinaj


Killer3

Postări Recomandate

Marius Negrea, antrenorul Juliei Sauter (21 de ani), cea care a scris istorie pentru România la Europenele de la Minsk, a avut o reacţie fără precedent. Chiar în timp ce sportiva noastră îşi aştepta notele, tehnicianul a protestat la adresa conducerii sportului românesc.

Julia Sauter e noua stea a patinajului românesc, însă aceasta primeşte foarte puţin sprijin, astfel că îi e foarte dificil să se dezvolte într-o disciplină în care ruşii, americanii sau asiaticii investesc enorm. După programul liber, în momentul în care sportiva noastră aştepta notele, tehnicianul ei, Marius Negrea a găsit momentul prielnic să protesteze.

"Salutări acasă! Fără bani, am venit neplătiți pentru mondiale. Poate ne ajutați și pe noi cândva, mergem în Japonia (n.r. Mondialul de patinaj, din martie 2019) pe banii noștri", a spus Negrea, când toate camerele erau pe el.

Fost patinator, Marius Negrea a participant la edițiile din 1992 și 1994 ale Jocurilor Olimpice de Iarnă pentru ţara noastră.

Performanţă notabilă pentru Julia Sauter

Julia Sauter a scris istorie pentru România la patinaj artistic. Sportiva în vârstă de 21 de ani s-a clasat pe locul 14 în finala Campionatului European de patinaj artistic de la Minsk. De altfel, acesta este cel mai bun rezultat din istoria României la patinaj artistic.

Julia Sauter a obținut un total de 153,15 puncte și a doborât un recod vechi de 14 ani. În 2005, Roxana Luca s-a clasat pe locul 15. De altfel, Luca și Julia Sauter s-a au colaborat la această ediție a Campionatului European de patinaj artistic.

"Suntem foarte, foarte mândri de Julia Sauter! România este norocoasă să o aibă. O patinatoare atât de frumoasă, de expresivă, cu mult spațiu de progres. A fost o competiție excelentă pentru Julia și pentru staff-ul ei”, au scris cei de la Inside Skating.

Ea este Julia Sauter, noua stea a patinajului românesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.