Sari la conținut

[Sport]FC Barcelona a mai doborât un record, după golul lui Semedo! Catalanii mai pot bifa unul, la Girona


Killer3

Postări Recomandate

eciul cu Girona este unul foarte important pentru FC Barcelona. Dincolo de faptul că elevii lui Ernesto Valverde (54 de ani) își pot menține ecartul față de urmăritoare, (cel puțin 5 puncte față de Atletico Madrid și 10 puncte față de rivala Real Madrid, sigur dacă gruparea blanco se va impune pe ”Cornella”), o victorie le-ar mai aduce în cont catalanilor alte două noi recorduri.

UPDATE Ora 17:28. FC Barcelona a deschis destul de repede scorul pe ”Estadi Municipal de Montilivi”. Portughezul Nelson Semedo (25 de ani) a deschis scorul cu un șut cam de la 10 metri, după o fază confuză petrecută în careul celor de la Girona. 

Astfel, catalanii au bifat deja primul record, din cele două ale zilei. Au ajuns deja la 32 de partide consecutive în care au marcat cel puțin un gol.

 

Primul record este foarte ușor de bifat, pentru că el constă doar în marcarea unui gol. Dacă vor reuși asta, atunci cei de la Barcelona vor adăuga 32 de jocuri consecutive în care au perforat cel puțin pentru o dată poarta adversarilor. În acest caz, gruparea blaugrana va egala recordul din sezonul 2011-2012 și 2013-2014, când a mai reușit asta, dar cu trei tehnicieni diferiți: Josep Guardiola, Tito Vilanova și Gerardo Martino. De data aceasta, antrenorii vor fi Luis Enrique și Ernesto Valverde.

Al doilea record care poate fi atins de FC Barcelona pe ”Montilivi” este cel al victoriilor consecutive din La Liga. Până acum, echipa lui Ernesto Valverde a avut șapte, de la egalul obținut în deplasare pe ”Wanda” în fața lui Atletico Madrid, scor 1-1. De atunci, FC Barcelona a legat victorii în campionat împotriva lui Villarreal (2-0), Espanyol (0-4), Levante (0-5), Celta Vigo (2-0), Getafe (1-2), Eibar ( 3-0) și Leganés (3-1). Dacă îl învinge pe Girona, acesta ar fi al optulea succes consecutiv, cu Ernesto Valverde ca antrenor al catalanilor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.