Sari la conținut

[Sport]”L-ați văzut vreodată să accepte ca cineva să se ia de FCSB?” Dănuț Lupu l-a lăudat pe MM Stoica. Ce-i reproșează lui Dănciulescu


Killer3

Postări Recomandate

Dănuț Lupu, fostul mare jucător, dar și oficial al celor de la Dinamo, crede că gruparea din ”Ștefan cel Mare” nu are nici oameni puternici în funcții de conducere. Fostul scouter al ”câinilor” l-a lăudat pe MM Stoica, actualul director sportiv al FCSB, rivala de-o viață a dinamoviștilor, dar nu l-a iertat nici pe Ionel Dănciulescu.

”Ştiţi ce îmi place mie la MM? L-aţi văzut vreodata ca el să accepte să se ia cineva de FCSB? Contează foarte mult pentru jucători să ştie că au pe cineva care să-i apere. În schimb, Dănciulescu e omul care nu supără pe nimeni. Chiar dacă a plecat, s-a întors singur înapoi!

Danciu nu se ceartă cu nimeni, nu intră în conflict cu nimeni”, a spus, la Pro Sport Live, Dănuț Lupu.

Ionel Dănciulescu: ”Aceste veniri și plecări de jucători bulversează echipa!”

Ionel Dănciulescu, care ocupă aceeași funcție la Dinamo precum a lui MM Stoica la FCSB, speră ca mișcările de jucători din ultimul timp să se oprească cât mai curând, mai ales că reacțiile din afara clubului nu sunt deloc bune.

”La Dinamo vrem performanță, dar, din păcate, ea nu vine. Încercăm tot felul de soluții, de schimbări de jucători, dar sperăm ca de acum înainte acestea să fie din ce în ce mai puține. Pentru că trebuie să recunoașteam că astfel de mutări nu fac decât să bulverseze echipa”, a spus Ionel Dănciulescu, prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Special”.

Directorul sportiv al ”câinilor” are încredere că Mircea Rednic va redresa echipa. ”Am convingerea însă că Mircea Rednic poate pune echipa pe picioare”, a mai spus Dănciulescu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.