Sari la conținut

Mitrita a facut senzatie la debut! Fanii lui New York City, impresionati de roman! "Este la ani lumina in fata colegilor sai"


Joffrey

Postări Recomandate


	Mitrita a facut senzatie la debut! Fanii lui New York City, impresionati de roman! "Este la ani lumina in fata colegilor sai"

Fostul fotbalist de la Universitatea Craiova a debutat in tricoul celor de la New York City chiar de ziua sa. Romanul a reusit sa marcheze in partida cu AIK Stockholm, disputata la Abu Dhabi si incheiata la egalitate, scor 1-1. Mitrita a deschis scorul in minutul 50, cu un sut puternic sub transversala.

Atacantul a fost schimbat in minutul 63, insa a reusit sa ii impresioneze pe americani inca de la debutul sau. Fanii lui New York City au fost in extaz dupa meciul favoritilor.

"Chiar mi-a placut felul in care s-au miscat in fata Mitrita cu Lewis", "Mitrita a aratat al naibii de bine", "Mitrita arata ca deja este la ani lumina in fata colegilor sai, abia astept sa se acomodeze aici", au scris acestia pe Twitter.
 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.