Sari la conținut

OFICIAL: Al doilea transfer anunțat de Dinamo în doar câteva ore. Rednic a adus un mijlocaș


Ellement.

Postări Recomandate

Mamoutou NâDiaye

Dinamo a oficializat al doilea transfer în doar câteva ore. După ce a anunțat că portarul Sean McDermott e noul jucător al roș-albilor, site-ul oficial al câinilor anunță că Dinamo l-a legitimat pe mijlocașului Mamoutou N’Diaye.

 
"București, 18 ianuarie 2019. FC Dinamo București anunță transferul mijlocașului Mamoutou N’Diaye, component al naționalei statului Mali" anunță gruparea bucureșteană pe site-ul oficial.

Cine este Mamoutou N’Diaye, noul jucător al lui Dinamo
Ultima oară în Arabia Saudită, la Ohod Al-Medina, Mamoutou N’Diaye s-a născut pe 15 martie 1990 la Bamako (Mali) și, în urmă cu 10 ani, și-a început cariera de fotbalist profesionist în campionatul Belgiei.

 

Mamoutou N’Diaye a evoluat în prima ligă a campionatului belgian pentru Gent (2009-2010), Mons (2010-2011), din nou la Gent (2011-2013), Zulte Waregem (2013-2015) și Antwerp (2015-2017), iar anul trecut a jucat la Ohod Al-Medina, în Arabia Saudită.

Noul jucător al echipei din Ștefan cel Mare a efectuat vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și s-a alăturat lotului dinamovist, la Hotel Papillon Belvil din Belek (Antalya), în cantonamentul programat în Turcia până în 25 ianuarie.

 

Cifrele lui Mamoutou N’Diaye, noul jucător al lui Dinamo
10 selecții are N’Diaye pentru prima reprezentativă a statului Mali. A evoluat pentru Mali la Cupa Africii pe Națiuni și în preliminariile pentru Mondialul de anul trecut, din Rusia.
78 de meciuri și 5 goluri a adunat N’Diaye în prima ligă a campionatului din Belgia. A mai jucat 66 de partide și a înscris două goluri în ligă secundă. Are, de asemenea, 16 jocuri în Cupa Belgiei.
1 trofeu a câștigat N’Diaye în carieră, Cupa Belgiei cu Gent în 2010, 3-0 în finala cu Cercle Brugge.
14 partide a jucat N’Diaye în cupele europene, pentru Gent și Zulte Waregem.

sursa: https://www.digisport.ro/

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.