Sari la conținut

Ce lovitură! Gică Hagi a anunțat că l-a transferat pe Rivaldinho, fostul jucător de la Dinamo


Ellement.

Postări Recomandate

Gică Hagi a anunțat transferul lui Rivaldinho, fiul fostului mare jucător brazilian Rivaldo. Rivaldinho a mai jucat în România la Dinamo, echipă de la care a plecat la începutul anului 2018 în Bulgaria, la Levski Sofia. La Viitorul, atacantul de 23 de ani a venit sub formă de împrumut, cu opțiune de cumpărare.

 

"Am luat un fundaș central de picior stâng, care a jucat în primele două ligi în Olanda, a jucat la un nivel formativ la un club foarte mare, a fost și căpitan de echipă (n.r. - Bas Kuipers). Sperăm să ne ajute, să se adapteze la noi. L-am luat pe Eric pentrui că are calitate. Normal că ritmul este altul, îi trebuie timp să se obișnuiască, dar nu o să-l presăm, dar are personalitate și să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul. Târcoveanu e tânăr, l-am luat și pe Rivaldinho. Încercăm să fim mai competitivi, dar am luat ca să avem și alternative. Pot exista și plecări, mai ales în această perioadă de transferuri", a spus Gică Hagi într-o conferință de presă.

Brazilianul a înscris patru goluri în sezonul pentru Dinamo, de trei ori în Liga 1 şi o dată în Europa League, contra lui Athletic Bilbao, după ce marcase de trei ori în a doua jumătate a stagiunii 2017-2018.

 

8.000 de euro pe lună era salariul lui Rivaldinho la gruparea din Ştefan cel Mare

 

Chiar dacă l-a transferat pe Rivaldinho, Gică Hagi nu se gândește la titlu


Chiar dacă Viitorul are șanse mari să prindă un loc în play-off, Gică Hagi nu crede că echipa sa are forța să lupte la titlu. 

"Excludeți-ne din lupta la tiltu. Eu sunt cel mai abilitat să spun că nu luptăm la titlu. Am avut 2-3-4 străini, nu mai mulți. În rest, de la Academie. Când am luat titlul, la final am spus că a fost un miracol. Miracolele nu sunt în fiecare zi. Că acel miracol e mare rău de tot, este un miracol în istoria fotbalului romînesc. S-a creat un miracol, ca acea echipă cu acea medie de vârstă să devin campioană. Ca să urmeze ceilalți exemplul, e multă muncă, muncă de jos. Am văzut că toată lumea vrea acum Academii, până acum au dormit. Acum o să fie din ce în ce mai greu, dar rivalitatea e benefică, e singurul lucru care te duce la progres", a mai spus Gică Hagi. 

rivaldinho-5

sursa: https://www.digisport.ro/

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.