Sari la conținut

Reactia lui Andrei Ivan, dupa ce a aflat ca va juca impotriva lui Inter Milano in Europa League


Ellement.

Postări Recomandate

Andrei Ivan s-a calificat cu Rapid Viena în 16-imile de finală ale Europa League, iar sorţii au scos-o în calea austriecilor pe Inter Milano, echipă venită din UEFA Champions League.

 
Formaţia care a trecut de FCSB în play-off-ul UEL va juca primul meci pe teren propriu, pe 14 februarie, urmând ca returul să aibă loc o săptămână mai târziu, în Italia. Fostul craiovean recunoaşte că el şi colegii săi pornesc cu şansa a doua.

"Nu știu, o să mă duc la petrecerea de sfârșit de an și o să vorbim între noi. O să fie foarte greu. Ce jucători are Inter și ce jucători avem noi... O să fie o atmosferă frumoasă pe stadion. Dar, cum e în fotbal, nu se știe niciodată", a declarat Ivan, la "Digi Sport Special".

Fotbalistul de 21 de ani este convins că va fi pe teren contra nerazzurrilor, la primul meci oficial al celor de la Rapid Viena în 2019. Echipa internaţionalului român a încheiat anul cu un eşec umilitor în derby-ul cu Austria Viena, scor 1-6, meci în care Ivan nu a jucat.

"Voi fi pe teren, nu cred că voi avea surprize. În ianuarie voi vedea, dar din ce știu, vor să continui aici. Mă simt foarte bine, eu îmi doresc să rămân, că joc meci de meci", a spus Andrei Ivan. 

Andrei Ivan Rapid Viena

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.