Sari la conținut

Vara loviturilor. Real Madrid vrea sa-i oferteze pe Hazard si Eriksen


Ellement.

Postări Recomandate

Real Madrid e gata să dea două lovituri pe piaţa transferurilor în vară. Presa engleză susţine că "galacticii" vor face oferte la finalul sezonului atât pentru Eden Hazard, cât şi pentru Christian Eriksen.

Sumele pe care le pregăteşte Real sunt surprinzătoare. Madrilenii vor oferi 55 de milioane de euro atât pentru Hazard, cât şi în schimbul lui Eriksen.

Asta în condiţiile în care starul belgian al lui Chelsea este evaluat de transfermarkt.de la 150 de milioane de euro, iar mijlocaşul danez al lui Tottenham la 80 de milioane de euro.

Contractele lui Hazard şi Eriksen expiră în 2020

Real Madrid vrea să profite însă de faptul că ambii fotbalişti intră în vară în ultimul an de contract, iar ambele cluburi londoneze ar risca să-i piardă gratis pe Hazard şi Eriksen în 2020, când le expiră înţelegerile.

Eden Hazard (28 de ani) a afirmat în mai multe rânduri că visează să joace pentru Real Madrid, al cărui fan s-a autodeclarat. Belgianul se află la Chelsea din 2012, atunci când a fost cumpărat de la Lille pentru 40 de milioane de euro.

Christian Eriksen (26 de ani) joacă pentru Tottenham din 2013, atunci când a fost achiziţionat de la Ajax în schimbul a 12 milioane de euro.

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.