Sari la conținut

Hagi a făcut al doilea transfer al iernii! Şi-a "betonat" apărarea cu un jucător crescut de Ajax Amsterdam


kenveloo-

Postări Recomandate

Hagi a făcut al doilea transfer al iernii! Şi-a "betonat" apărarea cu un jucător crescut de Ajax Amsterdam | FOTO

Cei de la Viitorul au anunţat al doilea transfer al iernii. Olandezul Bas Kuipers a semnat un contract valabil doi ani şi jumătate cu fosta campioană a Ligii 1 Betano.

"FC Viitorul l-a transferat pe jucătorul olandez Bas Kuipers, care a semnat un contract valabil pentru 2 ani şi 6 luni cu formaţia constănţeană. Bas Kuipers are 24 de ani, 1.80m, evoluează pe postul de fundaş stânga şi ultima oară a fost legitimat la formaţia olandeză Ado Den Haag.

Format şi crescut de Ajax Amsterdam, Ben Kuipers a evoluat şi pentru naţionalele U17, U20 şi U21 ale Olandei. FC Viitorul îi urează bun venit şi cât mai multe realizări în tricoul negru-albastru", se arată pe siteul clubului,

Bas Kuipers este a doua mutare făcută de Hagi, prima achiziţie fiind Andrei Tîrcoveanu, 21 de ani, cel care s-a despărţit în termeni duri de Dinamo.

viitorul.jpg?height=449&width=600

Târcoveanu a fost crescut de clubul roş-alb, a devenit campion la mai multe categorii de vârstă, iar acum e cotat la o sută de mii de euro. Tatăl său l-a acuzat pe Mircea Rednic că nu-i oferă niciun fel de şansă jucătorului, iar oficialii dinamovişti au decis despărţirea de mijlocaş. De altfel, fotbalistul a postat pe facebook un mesaj în care a explicat totul.

”În mod oficial, “aventura” mea la Dinamo s-a încheiat. Nu ştiu dacă sunt fericit sau trist, sentimentele sunt amestecate. Au fost 15 ani pe care i-am dedicat in totalitate acestui club. Cu bune, rele, cu realizări, dar şi cu eşecuri, filmul carierei mele la Dinamo s-a derulat mult prea rapid in ultima vreme. Motivul? Încă îl caut şi eu. Este mult prea târziu pentru regrete. Plec cu capul sus.

Cu amintiri pe care nu le voi uita, cu atmosfera, cu fanii dinamovişti şi cu speranţa că mă voi întoarce într-un alt moment al vieţii, iar numele meu va fi adăugat pe lista jucătorilor care au scris istoria clubului Dinamo. Oriunde mă va duce viaţa, voi continua să joc cu pasiune, cu suflet şi dăruire pentru a demonstra că nu sunt doar un nume în plus pe o listă, ci dragostea mea pentru fotbal se remarcă prin stilul meu de joc. Cine mă cunoaşte ştie că asta a fost dorinţa mea din totdeauna şi nu mă voi lasă învins de cuvinte aruncate de oameni care nu ştiu să aprecieze adevăratele valori.

-locul 1 juniori D 2011-2012
-locul 1 juniori C 2012-2013
-locul 1 juniori B 2013-2014
-locul 2 juniori A 2015-2016
-peste 40 de meciuri la echipele naţionale de juniori
-Cupa Ligii 2017.

Acestea sunt lucrurile mărunte pe care le am făcut pentru Dinamo, alături de colegii mei, şi care au fost trecute cu vederea prea uşor.

Fanilor dinamovişti le mulţumesc pentru tot sprijinul de care am avut parte în toţi aceşti ani şi pentru emoţiile pe care le-am simţit împreună la fiecare meci, fiecare coregrafie şi fiecare cântec cântat împreuna pentru Dinamo.

Toţi anii dedicaţi complet lui Dinamo, sper să vă fie răsplătiţi înzecit şi să nu vă pierdeti niciodată entuziasmul şi speranţa cu care faceţi spectacol de fiecare data. Dinamo sunteţi voi, să fiţi conştienţi de asta în fiecare clipă. Voi faceţi Dinamo să fie ce este şi fără voi n-ar mai fi existat de mult. Le mulţumesc pe aceasta cale tuturor colegilor şi prietenilor mei de la Dinamo şi le doresc să ajungă acolo unde îşi doresc”, a scris Tîrcoveanu pe contul său de Facebook la data de 18 decembrie.

sursa: prosport.ro

b_350_20_121217_121217_E76336_E76336.png

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / servere mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

fb.pngyt.pngins.pnggt.pngsteam.png

type-460x42_cborder-AB4826_ctop-121217_c

76561198343413989.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.