Sari la conținut

[Tutorial] Cele mai bune alternative gratuite la Nero Burning ROM


KRANOS

Postări Recomandate

Nero este unul dintre cele mai bune software-uri disponibile pe piaţă pentru scrierea de CD-uri / DVD-uri dar este destul de scump. Are o dimensiune destul de mare si vine cu o mulţime de programe pe care nu le veţi folosi niciodată cu adevărat.
 
De ce sa nu încercaţi aplicatii freeware pentru scrierea CD-urilor/DVD-urilor care pot servi drept o alternativă la Nero Burning ROM. Majoritatea celor prezentate mai jos functioneaza si pe Windows Vista/7.
 
1. InfraRecorder
 infrarecorder-300x191.jpg
Este un soft foarte intuitiv si simplu de folosit. Contine toate functiile necesare unui software de inscripţionare CD-DVD ca Nero.
 
Suport pentru Multi-Session.
Consuma foarte putine resurse.
Suport nu doar pentru imagini ISO, cat si pentru BIN si CUE.
Suporta scrierea DVD-urilor Dual Layer.
Exista disponibila si varianta portabila(ce  nu necesita instalare), aceasta putand fii rulata chiar si de pe un stick USB.
Functioneaza pe Windows Vista/7.
Suport pentru sistemele pe 64-biti.

 

2. CDBurnerXP

 

cdburnerxp-300x275.png

 

Acesta este una dintre cele mai indragite aplicatii gratuite pentru scrierea CD-urilor/DVD-urilor. Functioneaza pe Windows Vista
 
Suporta mai multe limbi de afisare
Suport pentru Blu Ray/ HD DVD
Convertor BIN -> ISO
Exista disponibila si varianta portabila(ce  nu necesita instalare), aceasta putand fii rulata chiar si de pe un stick USB.
Functioneaza pe Windows Vista/7.
Suport pentru sistemele pe 64-biti
 
Download :

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.