Sari la conținut

Atac frontal la jucătorii din Liga 1: "Aaaaa, păi suntem obosiţi!? Noi jucam din trei în trei zile, se fuma, şpriţul era şpriţ". Antrenorul care mai scoate în evidenţă un minus: "Jucam cu Milan, Inter, Dortmund..."


kenveloo-

Postări Recomandate

 

EXCLUSIV | Atac frontal la jucătorii din Liga 1: "Aaaaa, păi suntem obosiţi!? Noi jucam din trei în trei zile, se fuma, şpriţul era şpriţ". Antrenorul care mai scoate în evidenţă un minus: "Jucam cu Milan, Inter, Dortmund..."

Fost jucător şi antrenor la Steaua, Ilie Stan (51 de ani) se leagă de actualii fotbalişti din Liga 1 Betano pe care-i critică pentru desele momente în care se plâng de oboseală.

Invitatul lui Andru Nenciu la emisiunea ProSport Live de miercuri, 9 noiembrie, Stan a ţinut să apese pe diferenţa dintre jucătorii din perioada în care fotbalul românesc producea rezultate pe plan extern şi actualii componenţi ai Ligii 1 Betano: "Noi jucam din trei în trei zile şi luasem Cupa Campionilor Europeni, iar acum sunt obosiţi. Aaaa, suntem obosiţi!? Şi atunci nu era peşte, nu erau paste. Atunci se fuma, şpriţul era şpriţ...", a fost opinia sinceră exprimată de Ilie Stan.

Un alt detaliu despre care Stan spune că s-a schimbat e nivelul adversarilor pe care echipele româneşti îi întâlneau şi îi întâlnesc în partidele de pregătire: "Noi participam la turnee în cantonamente cu Milan, Inter, Dortmund, nu cu toţi chinezii ăia. Când veneam în campionat, păi jucam!", a mai punctat "Iliesta", care a ajuns la Steaua în 1987, a jucat până în 1995 şi s-a mai întors pentru o jumătate de sezon, în 1997.

sursa: prosport.ro

 

b_350_20_121217_121217_E76336_E76336.png

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / servere mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

fb.pngyt.pngins.pnggt.pngsteam.png

type-460x42_cborder-AB4826_ctop-121217_c

76561198343413989.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.