Sari la conținut

Edi Iordănescu aduce la Gaz Metan un fost fotbalist al FCSB! Antrenorul vine la prezentarea oficială cu noua achiziţie


kenveloo-

Postări Recomandate

Edi Iordănescu aduce la Gaz Metan un fost fotbalist al FCSB! Antrenorul vine la prezentarea oficială cu noua achiziţie

Edi Iordănescu şi-a luat în serios rolul de manager general al lui Gaz Metan şi a reuşit să-l convingă pe un fost fotbalist al FCSB să vină la echipă şi să pună umărul la pătrunderea în play-off. Pentru a acoperi postul de fundaş dreapta, Iordănescu jr. l-a contactat şi convins pe Marian Pleaşcă să vină la Mediaş.

Fundaşul dreapta de 28 de ani se alătură noului proiect de la Mediaş, după ce a fost convins de Edi Iordănescu, anunţă site-ul gazisti.ro. Medieşenii vor organiza luni o conferinţă de presă în care îi vor prezenta pe Edi Iordănescu şi pe Marian Pleaşcă. 

Apărătorul era liber de contract din septembrie 2018, atunci când s-a despărţit de FCSB, care a ales, la un moment dat, să-l împrumute la FC Voluntari, întrucât nu mai era de folos echipei. Venit la Gaz Metan, Pleaşcă îşi va disputa locul de titular cu Valentin Creţu, care a avut parte de evoluţii foarte bune. Totuşi, Creţu a primit deja nouă cartonaşe galbene şi va sta la următorul galben câte o etapă.

Din staff-ul lui Iordănescu Jr. vor face parte Alex Radu (antrenor secund), Bogdan Pârvu (antrenor cu portarii), Ciprian Prună (preparator fizic) şi Marius Francisc (analist tehnic).

După 21 de etape, Gaz Metan Mediaş ocupă locul 7 în Liga 1 Betano, cu 28 de puncte. Medieşenii împart locul 7 cu Hermannstadt şi Poli Iaşi. Astra Giurgiu e prima echipă aflată în zona de playoff, cu 31 de puncte. În 2019, mai sunt de disputat cinci etape din sezonul regular. Gaz Metan Mediaş va juca împotriva următoarelor: Astra Giurgiu (A), Poli Iaşi (D), Sepsi OSK (A), FC Botoşani (D) şi Dunărea Călăraşi (A).

sursa: prosport.ro

b_350_20_121217_121217_E76336_E76336.png

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / servere mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

fb.pngyt.pngins.pnggt.pngsteam.png

type-460x42_cborder-AB4826_ctop-121217_c

76561198343413989.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.