Sari la conținut

RĂZBOI în toată regula!


Joffrey

Postări Recomandate

Liberalii vor ataca la CCR legea care prevede declasificarea Hotărârii CSAT nr. 17/2005, precum și legea potrivit căreia executarea pedepselor la domiciliu poate fi realizată doar în cazul condamnărilor de maxim un an, cu excepția faptelor comise cu violență, a anunțat liderul PNL, Ludovic Orban, scrie Mediafax.

01DSC_95101.jpg

„O lege care este extrem de gravă, care îi vizează tot pe cei care au fost condamnați, în special pentru fapte de corupție, este legea, eu i-am spus amnezia provoacă amnistia. Este o lege care desecretizează decizia CSAT-ului din 2005 privitoare la stabilirea corupției ca o amenințare la adresa siguranței naționale și nu numai a acestei hotărâri a CSAT ci a tuturor actelor și documentelor subsecvente care au fost realizate în baza acestei decizii a CSAT. De ce am spus ca este legea amnezia provoacă amnistia? Pentru că domnul Tăriceanu care susține alături de Dragnea această lege probabil este amnezic, a uitat că în 2005 era premier și era vicepreședinte al CSAT și că el a aprobat această hotărârea a CSAT in calitate de vicepreședinte al acestui organism. Acum vrea să o desecretizeze după ce tot el a făcut parte din CSAT-ul care a adoptat-o și care a considerat această decizie ca fiind secretă”, a afirmat Ludovic Orban într-o conferință de presă susținută, vineri, la Arad.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.