Sari la conținut

iPhone Xr: preț și disponibilitate în România


*VALY*

Postări Recomandate

iPhone Xr este unul dintre cele trei modele lansate toamna aceasta de către Apple, iar mai jos găsești informațiile care te interesează despre acesta.

Apple a dezvăluit în urmă cu o lună cele trei telefoane pregătite pentru anul acesta, iPhone Xr, Xs și Xs Max. Dintre cele trei modele, cel de față este cel pe care ți-l dorești dacă vrei o soluție ceva mai accesibilă din punct de vedere al prețului.

 
 

iPhone Xr are ecran de 6,1 inci, doar că spre deosebire de celelalte două modele oferite de Apple, acesta nu are un display OLED, ci LCD. Altfel, telefonul are procesor A12 Bionic, cameră foto principală de 12 megapixeli și cameră de selfie-uri de 7 MP.

 
 

iPhone Xr la eMAG și la operatori
La eMAG, noul iPhone Xr este disponibil în varianta de 64 GB la prețul de 4.099 lei, în varianta de 128 GB la prețul de 4.399 lei, sau în varianta de 256 GB la prețul de 4.899 lei. Dacă ai deja abonament la vreunul dintre operatori, poate te interesează și ofertele lor. Din păcate, până la momentul publicării știrii, doar cei de la Orange și-au făcut temele și sunt singurii de la care poți să precomanzi telefonul.

În cazul acestora, dacă vrei să-ți iei iPhone Xr, operatorul îți recomandă abonamentul Me 45. Cu acesta, vei plăti 425 de euro pentru telefon, sau vreo 1.980 de lei. Dacă vrei să-l iei la liber, te va costa 899 de euro, sau aproximativ 4.200 de lei. În varianta cu 128 GB de stocare, telefonul te-ar costa 475 de euro la abonament sau 949 de euro la liber (cam 2.540, respectiv 4.430 de lei), iar pentru cea cu 256 GB ai avea de plătit 585 de euro la abonament sau 1.49 de euro la liber (3.250, respectiv 4.900 de lei).

image.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.