Sari la conținut

Ce telefoane au românii: de la Samsung la iPhone, acestea sunt în top


*VALY*

Postări Recomandate

Așadar, în acest moment, cele mai bine vândute telefoane pe plan local sunt telefoanele Samsung, Huawei, iar Allview pe locul trei. Locul patru este ocupat de Sony și abia pe cinci Apple cu iPhone.

În 2017, majoritatea utilizatorilor de smartphone-uri din România (61,1%) foloseau telefoane cu o diagonală cuprinsă între 4,7 inci și 5,5 inci. Telefoanele cu diagonalele mai mari de 5,5 inci sunt în proporție de 19%, iar sub 4,7 inci restul de 19,9%.

Datele pe 2018 încă nu sunt disponibile cu privire la diagonalele telefoanelor, dar probabil aceste sunt în creștere deoarece corpurile telefoanelor au devenit mai înguste, iar ramele telefoanelor s-au micșorat, oferindule românilor un ecran mai mare, cu sau fără crestătura ecranului.

Piața totală de telefoane mobile (inclusiv cele clasice) din 2017 este estimată de Euromonitor la 4,8 milioane de unități, un plus de 60% față de 2013. În cei patru ani situația s-a inversat, telefoanele clasice au devenit minoritare (de la 1,7 milioane de unități în 2013 la 0,4 milioane de unități în 2017), iar smartphone-urile au devenit norma (de la 1,2 milioane până la 4,4 milioane de unități).

image.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.