Sari la conținut

Jurgen Klopp, nervos la finalul partidei cu Manchester City: "Ai nevoie de sânge?"


kenveloo-

Postări Recomandate

Jurgen Klopp, nervos la finalul partidei cu Manchester City: "Ai nevoie de sânge?" | VIDEO

La finalul meciului Manchester City - Liverpool, încheiat 2-1, antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, l-a "tras" de mânecă pe arbitrul Anthony Taylor. Tehnicianul neamţ este de părere că centralul ar fi trebuit să o lase pe echipa lui Guardiola în 10 oameni, după intrarea lui Kompany la Mo Salah.

"Chiar îmi place de Vincent Kompany, dar cum Dumnezeu acela nu a fost cartonaş roşu? El era ultimul om şi a intrat aşa. Dacă l-ar fi lovit pe Mo (n.red. - Mohamed Salah) mai dur decât a făcut-o, atunci sezonul lui s-ar fi terminat aici.

El (n.red. - Kompany) este în continuare un băiat bun, dar care ia decizii proaste. Dacă Mo reuşeşte să se apropie cu mingea de poartă ce se întâmplă? Ai nevoie de sânge?", a spus Klopp la finalul partidei, potrivit dailymail.co.uk.

De cealaltă parte, fundaşul lui City, Vincet Kompany, nu îi dă dreptate lui Jurgen Klopp şi nici nu îşi cere scuzeîn faţa lui Salah: "Am gândit că este o provocare mare, şi a fost, nu-i aşa? I-am luat mingea, puţin mai dur, dar nu am fost obraznic. Nu am vrut să îl accidentez. Puteam să fac asta sau să îl las să treacă şi să dea gol".

Fanii lui Liverpool nu sunt de acord cu atitudinea lui Kompany, iar site-urile de socializare au fost invadate de un val de critici la adresa jucătorului belgian, care, potrivit presei din Anglia, l-ar fi făcut "fetiţă" pe Salah, în momentul în care a căzut pe teren.

Liverpool rămâne lider în Premier League, la patru puncte de Manchester City

”Dacă cineva mi-ar fi spus că după ambele meciuri cu Manchester City din campionat vom avea patru puncte în faţă, aş fi plătit pentru aşa ceva. A fost o presiune uriaşă, un meci intens, dar nu am avut noroc la finalizare.

Am fost mai ghinionişti decât ei. Speranţele noastre sunt mari în continuare. Cu puţin noroc, am fi dus scorul la 2-2, un scor perfect pentru noi”, a mai spus Klopp, după meci.

Aceasta a fost a 16-a întâlnire directă între Pep Guardiola şi Jurgen Klopp. Ibericul a obţinut a şasea victorie, în timp ce managerul lui Liverpool rămâne cu 8 succese. De notat e că neamţul este în continuare singurul antrenor cu un palmares favorabil la capitolul ”directe” cu Guardiola.

După ultimul meci din etapa a 21-a, Manchester City (50 de puncte) s-a apropiat la doar 4 lungimi de liderul Liverpool (54 de puncte). Podiumul este completat de Tottenham (48 de puncte).

sursa: prosport.ro

b_350_20_121217_121217_E76336_E76336.png

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / servere mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

fb.pngyt.pngins.pnggt.pngsteam.png

type-460x42_cborder-AB4826_ctop-121217_c

76561198343413989.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.