Sari la conținut

[GP] RDS locul 1 la internet fix, Orange la internet mobil


BirSaNN

Postări Recomandate

Se pare ca a crescut enorm viteza de internet in ultimii doi ani de zile, atat la conexiunile fixe cat si la cele mobile. Un raport Netograf, un proiect al ANCOM, arata ca RDS este pe locul intai la viteze de internet fixe iar Orange pe locul intai la cele mobile. 

Se pare ca viteza medie de internet fix a crescut de la 53,2 Mbps in 2015 la 94,95 Mbps iar cea de internet mobil de la 19,2 Mbps la 25,9 Mbps. Testele care au fost luate in calcul pentru generarea raportului au avut loc in tot anul 2016.

Concluzia? RDS sta cel mai bina la internetul fix, cu viteze medii de peste 100 Mbps, si Orange sta cel mai bine la cel mobil, cu viteze medii de download de peste 30 Mbps. Nici Vodafone nu e departe deloc, oricum.

In orice caz, e evident ca aceste statistici pot fi generalizate insa sunt destul de limitate. De ce? Pai simplu, cata lume isi testeaza viteaza cu Netograf si cata cu Speedtest? Exact, niste date de la Speedtest ar fi mult mai aproape de adevar.

[sursa] – o dau eu, ca n-a dat-o nimeni din internetul romanesc si mi-au trebuit 5 minute sa gasesc studiul pentru mai multe detalii 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.