Sari la conținut

Apple a prezentat WatchOS 4, tvOS si MacOS High Sierra


Răzvan-

Postări Recomandate

V-am ramas dator cu continuarea articolului despre WWDC, evenimentul unde Apple ne-a prezentat noutatile. In prima parte am vorbit mai mult despre gadget-uri si iOS 11, iar acum trecem si la celelalte noutati. Apple a prezentat un nou MacOS cu o denumire interesanta, High Sierra, dar si alte 2 sisteme de operare noi.
 
WatchOS 4 nu este ceva nou. Putea sa fie doar un mic update, insa Apple a decis sa scoata un sistem de operare nou pentru ceasuri care aduce doar interfete noi pentru acestea. Cel putin asta s-a vazut in prezentare. Cateva fete cu personaje din desene animate, mai multe informatii pe ecranul principal si un upgrade la functiile de fitness. Ah, era sa uit de integrarea cu Apple Music si ca acum poti sa asculti muzica imediat ce incepi un antrenament.
 
tvOS a avut locul sau in prezentare, dar a durat foarte putin. Am aflat ca Amazon Prime Video soseste pe Apple TV si cam atat. In rest doar vorba lunga.
 
MacOS High Sierra aduce cel mai rapid browser de desktop, Safari. In timpul prezentarii s-au putut vedea cateva benchmark-uri in care Chrome era distrus de Safari. Primim un File System nou, functie de oprire a autoplay-ului si o functie care va ofera extra intimitate, ce blocheaza trackerele care va urmaresc activitatea.
 
In rest doar actualizari. S-a trecut la compresia H.265 pentru clipuri video, au fost implementate functii noi de editare foto, Mail a fost usor actualizata incat sa aiba un design mai fresh si se face trecerea la Apple File System. Sa nu uit de VR. Steam ofera acum continut VR pentru MacOS si posibilitatea de a lucra direct in VR.

TeamSpeak 3 USP România - TS.USP.RO

- Pentru asistenţă se recomandă contactarea membrilor administrativi în privat sau accesarea canalului de Asistență Tehnică

b_350_20_121217_121217_CA3224_121217.png

Pentru orice nelămurire sau problemă nu ezita să îmi trimiți un PM sau să mă contactezi pe STEAM !

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.