Sari la conținut

Comunitatea EVOGAME (Neseriosi)


KENNY.

Postări Recomandate

Salut , astazi am primit un mesaj pe server-ul de team speak al comunitatii in care a fost un mesaj de tip reclama http://prntscr.com/lxgfjv catre (evogame [dot] ro ) . Am intrat sa discut cu fondatorul frumos sa ii explic situatia dar la intrare am mai vazut ca au copiat si iconitele noastre (http://prntscr.com/lxggcg) si ei sustin ca iconitele au fost crerate de catre ei , am fost amenintat verbal de catre un fondator ca se va ocupa ca comunitatea ruls sa se inchida, de asemenea au recunscut ca comunitatea lor are o licenta ipb dar nu si-a dat de seamna ca o licenta este cumparata permanent si renoita odata la 6 luni ( https://imgur.com/a/hYsIHBM ) omul a dat o poza cu un sofware nulled. ?

 

  • Haha 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Niste copii care sufera, am intrat la ei pe teamspeak pentru a le face +1 nu pentru a face reclama sau altceva. Dupa cum vedeti ei sunt maturi "<19:44:37> You were banned for 27 years 144 days from the server by ".Soulrayne ?" (Amenintari de la ruls, ne pisam pe noi de frica)". 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cum era aia , ceva gen , copietari n-au valoare =))

Iauzi @KENNY. Of of dusmanii mei 

Sa o lasam aici , le acordam deja prea multa atentie , dupa sa cred importanti.

 

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • snd a fixat acest topic
  • jaxi_usp a prezentat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.