Sari la conținut

Linus Torvalds se întoarce la cârma Linux


BirSaNN

Postări Recomandate

qcYVxnjg7wvTi9hcrWH66F-970-80.jpg

Linus Torvalds se ocupă de Linux, în urma unei pauze impuse de responsabilitățile sale legate de sistemul de operare open source. 

Înlocuirea temporară a lui, Greg Kroah-Hartman, a anunțat întoarcerea lui Torvalds într-un post care detaliaza lansarea kernel-ului 4.19 și diferitele modificări și ajustări în el. 

După cum a observat Betanews, Kroah-Hartman a scris: 'Linus, vă dau înapoi copacul kernelului. Puteți avea bucuria de a lucra cu fereastra de îmbinare. '

Notele de lansare clarifică faptul că nu a fost cea mai mare lansare a kernel-ului care mergea după numărul de comitete, dar că a fost mai mare decât ultimele trei versiuni și un pic de 'bug fixes good' a venit în timpul săptămânii trecute, care a arătat că așteptarea unei săptămâni suplimentare a fost o alegere sensibilă.

Mediu neprofesionist 
Așa cum am menționat, într-o mișcare care a surprins toată lumea în septembrie, Torvalds, care este creatorul Linux-ului, a anunțat că ia o pauză din cauza comportamentului său 'neprofesional'. 

La acea vreme, întârzierile recente la împingerea cu Linux au cauzat sentimente proaste în cadrul comunității sistemului de operare, iar răspunsurile lui Torvalds nu au ajutat. La acea vreme, el a recunoscut: 'Eu nu sunt un fel de persoană empatic emoțional și probabil că nu vine ca o mare surpriză pentru nimeni. Cel puțin din partea mea. Faptul că am citit greșit oamenii și nu-mi dau seama (de ani de zile) cât de rău am judecat o situație și am contribuit la un mediu neprofesional nu este bun. '

Am auzit încă de la Torvalds, dar cu siguranță să fie interesant să aflați ce are de spus el însuși în timp util și dacă într-adevăr vom vedea mai multe răspunsuri măsurate de la liderul Linux.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kayn a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.