Sari la conținut

[RULS] Windows 10 cu aspect din anii ´90


Joffrey

Postări Recomandate

Primul calculator pe care am pus mâna, în tinerețe, rula un Windows 95 care mai degrabă mă încurca atunci când lucram pe el, decât să mă fi ajutat. De atunci, cu excepția Windows 8, iterațiile sistemului de operare au devenit tot mai bune. În plus, designul lor a fost tot timpul aliniat cu vremurile.

Se pare însă, că exista cineva care a rămas nostalgic după aspectul vechilor versiuni. Astfel, youtuberul Kamer Kaan Avdan a publicat pe canalul propriu un video în care a prelucrat Windows 10 astfel încât să semene leit cu unul din ¨bunicii¨ lui de prin anii ´90.

E posibil ca printre cititorii noștri să se afle multe persoane tinere, care nu au prins zilele cu Notepad, MS-DOS, Minesweeper sau WordPad. Pentru ei, imaginile de mai sus ar trebui să fie ceva amuzant. Pentru cei ca mine, însă, trezesc ceva amintiri…

Mai ține cineva minte cine era Clippy?

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kayn a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.