Sari la conținut

Top cel mai asteptat joc in anul 2018


merKos

Postări Recomandate

Death Stranding la E3
Următorul proiect al celebrului creator de jocuri Hideo Kojima este unul dintre cele mai așteptate anul acesta. Un trailer al jocului a apărut în 2016, iar de atunci, pe internet, au mai apărut și alte filmulețe din joc, dar încă nu au fost dezvăluite secvențe de gameplay.

De aceea, este de așteptat ca vizitatorii E3 2018 să vadă pentru prima dată secvențe din jocul japonezului Kojima. Tot ceea ce am văzut până acum sugerează că Death Stranding este un joc ambițios, ciudat și intrigant.

Pentru acest joc mai mulți actori, printre care Norma Reeedus (The Walking Dead), Mads Mikkelsen (The Hunt) sau Guillermo del Toro (regizorul filmelor Pans Labirinth sau The Shape of Water) și-au împrumutat înfățișarea și vocea.

 

Imagini pentru Death Stranding la E3 image

www.deathstranding.com

  • Like 1

GOLD MEMBER->FURIEN.RULS.RO

                                                                                                                                                                 
Pentru orice problemă pe care o aveți legată de jucătorii care nu respectă regulamentul mă puteți contacta pe FORUM/WAPP  0758832301wYDWfLR.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.