Sari la conținut

[RULS] Apple a eliminat aplicatia Tumblr din AppStore


Joffrey

Postări Recomandate

De ce? Pentru că după cum bine știți și voi, bănuiesc, aplicația respectivă nu mai era de mult folosită pentru scopul inițial. A devenit o platformă unde găsești toate felurile de porno posibile și imposibile. Iar Apple are o mare problemă cu asta. Astfel au decis să elimine aplicația din AppStore.

Ea nu se mai găseste în AppStore din 16 noiembrie și a dispărut fără nici un avertisment sau știre. A dispărut și atât. Tumblr se apără spunând că este o platformă pe care utilizatorii o folosesc să creeze conținut.

Acel conținut pentru adulți este protejat, trebuie să ai peste 18 ani să-l accesezi. Ești avertizat înainte să-l accesezi, deci nu este chiar atât de public. Însă Apple are o problemă cu asta. Între timp compania lucrează la această problemă.
 

Tumblr-app-stock-Dec2015-verge-02.0.0.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kayn a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.