Sari la conținut

Cum alegi programele care îți trimit notificări pe Windows 10


cRRRisa ;x

Postări Recomandate

Cum alegi programele care îți trimit notificări pe Windows 10

 

În cazul în care ești asaltat cu aplicații care îți servesc o multitudine de notificări în Windows 10, ar fi bine să ai în vedere că le poți dezactiva pe toate dintr-un foc sau le poți alege doar pe cele care te interesează.

Windows 10 a devenit foarte similar cu experiența pe care o ai pe orice smartphone modern din prisma notificărilor provenite de la o sumedenie de aplicații pe care le ai instalate. Deși mecanismul din spatele notificărilor este benefic în cazul în care vrei să fii la curent cu ce se întâmplă în aplicațiile tale favorite, este foarte probabil ca unele dintre ele să abuzeze.

 

 

Ca urmare, ar fi bine să știi cum alegi programele care îți trimit notificări pe Windows 10.. Opțional, le poți dezactiva pe toate, dacă vrei să scapi de orice fel de distrageri în cazul în care lucrezi la un proiect important sau ești presat de timp.

Sunt mai multe moduri prin care poți interacționa cu notificările respective. În primul rând, poți face click dreapta pe bula de notificări din dreapta jos și poți opta pentru Don`t show number of new notifications. Respectivul gest ascunde numărul notificărilor noi pe care le primești.

Pentru opțiuni mai avansate legate de notificări, fă click pe bula din colțul din dreapta jos de lângă ceas și optează pentru All Settings. Noua fereastră cu care te vei confrunta va fi foarte similară cu cea din fereastra de mai jos. Opțional, poți ajunge la aceeași fereastră cu un click pe Start, tastând Notifications și optând pentru primul rezultat.

Pentru a dezactiva orice notificare în Windows 10, debifează Get notifications from apps and other sender. Dacă nu vrei să fii atât de radical, poți debifa un pic mai jos, una câte una, aplicațiile de la care vrei să nu mai primești notificări. Modificările devin active în timp real, nu trebuie să apeși pe vreun Apply sau Save.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.