Sari la conținut

The Quiet Man ar putea fi cel mai ciudat joc de aventură


cRRRisa ;x

Postări Recomandate


Pare imposibil să încerci să realizezi un joc în care personajul principal este surd, dar cei de la Square Enix se pare că au făcut o treabă foarte bună în The Quiet Man.

Cei de la Square Enix au o serie de francize foarte populare în portofoliu. Lista include Final Fantasy și Dragon Quest, cât și titluri care au făcut în trecut parte din Eidos Entertainment, înainte să fie cumpărate de publisherul japonez. Acolo intră Tomb Raider, Deus Ex, Thief sau Legacy of Kain.

 
Până de curând, a fost vorba și de Hitman. Cu toate acestea, în loc să scoată continuări pe bandă rulantă, încearcă în continuare să dezvolte proprietăți intelectuale noi.

The Quiet Man a fost dezvăluit pentru prima oară în luna iunie a acestui an, la E3. Premisa a fost suficient de ciudată încât foarte mulți dintre cei participanți la târgul de gaming să-și manifeste reticența în privința materializării sale într-o formă de succes. Din ce ne putem da însă seama din trailer, probabilitatea ca acest lucru să se întâmple, este destul de mare.

The Quiet Man se urmează să se lanseze pe 1 noiembrie pentru PlayStation 4 și PC, fiind cel mai recent titlu care ignoră cu brio consola de top a celor de la Microsoft. Din motive necunoscute, trailerul de aproximativ patru minute și jumătate combină scene cu actori reali cu secvențe din joc. Nu se știe momentan dacă o serie de scene filmate ce par desprinse dintr-o peliculă noir vor ajunge și în jocul de la începutul lunii viitoare.
În orice caz, ca jucător, vei intra în pielea protagonistului surd și vei parcurge o aventură aproape în timp real, pe parcursul unei singure seri, încercând să salvezi o cântăreață la pian ce a fost răpită de un om mascat. Pentru că experiența va fi relativ scurtă în comparație cu alte jocuri ale momentului, prețul va fi de doar 15 dolari pentru el.

Sursa : https://playtech.ro/

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.