Sari la conținut

[TS3] TeamSpeak pentru telefon


KENNY.

Postări Recomandate

În primul rand , telefon trebuie să fie un "Smartphone" și să aibe o versiune decentă de android.Mergem pe linkul : STERS


Îl descărcăm de acolo , ne va apărea în folderul Dowlands din telefon , îl instalați dand next după care intrați în aplicație.
Cand deschidem aplicația , ar trebuii să vă apară o interfață de genul: kW0B2fG.jpg
După ce va aparut această interfață , apăsăm pe butonul de jos + sau New Booksmark (depinde cum o să vă apara).Dupa ce am dat pe butonul + respectiv New Booksmark veti avea de completat cateva campuri ca și în imagine M8TyLuC.jpg


La campul Label scriem o denumire a teamspeakului (nu neaparat DNS-UL adica ts.usp.ro , ci ce doriti dumneavoastra usp sau altele).La adress introduceti ts.usp.ro sau ip-ul.

La nickname introduceti numele vostru , iar celelalte campuri nu este nevoie sa le completati doar in situatia cand serverul are o parola sau altele.După ce ați terminat de completat aceste campuri dati save.Dupa vă va apărea un chenar cu numele pus la Label , iar dumneavoastră va puteti conecta apasand pe acel chenar.

Dupa ce ati facut acesti pasi , ar trebuii sa va arate ceva de genul     Cand intrati la voi jos in dreapta acel buton cu acel ochi va fi gri , iar ca sa vedeti oamenii de pe canale trebuie sa apasati pe el ca ochiul sa devina verde!Pentru a vă pune la buton , mergeti sus in dreapta si apasati pe acea cheita de langa cele trei puncte si bifati acolo Use Push-To-Talk!

 
  • Like 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • snd a anulat fixarea acestui topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.