Sari la conținut

Propunere SERVER PRIME ONLY


cezzeu samuraiu

Postări Recomandate

Server-ul go, in prezent este disponibil pentru ambele tipuri de conturi (prime/non-prime) deseori, cei care folosesc cheat-uri sunt cei cu conturi non-prime.

Propunerea mea este ca server-ul sa fie PRIME Only.

 

!!In cazul in care nu ai prime si vrei sa joci pe server, vei fi nevoit sa faci o cerere, un fel de inscriere, astfel si cei non-prime vor putea juca.!!

 

Daca veti spune ca nu ajuta server-ul pentru ca si cheaterii pot face inscrieri non-prime, va spun ca un jucator care joaca cu cheat nu isi bate capul sa faca cereri. In al doilea rand, munca adminilor ar fi mult mai usoara.

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt indiferent cu orice schimbare deoarece oricum vrei sa o dai, nu merge.

Serverul deja este gol jumatate de zi, lumea este on doar de la 14 la 22 maxim, 20-40% fiind playeri no-prime fara cheat care intra si ei pt prima data aici si nu vor sa isi bata capul cu inscrierea pe un site doar ca sa joace pe un server, pentru ei "random" cand au atatea optiuni.

Edit: Ba isi bat capul tare de tot chiar daca au cod, poti sa te uiti la cererile de unban din trecut sa vezi niste exemple penibile.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Contra

 

Serverul nu este destul de popular incat sa ne permitem sa punem prime only.Tu daca o sa pui prime only o sa ajungi sa ai la orele de varf 10-15 playeri maxim.Nucred ca isi doreste nimeni asta.

 

 

Stiu ca este o problema cu hackerii insa solutia nu este sa elimini jucatorii no prime, ci sa bagi mai multi admini/sa ii obligi sa fie mai acitiv.

Sunt cativa admini(6-7) care ii intalnesc mai mereu cand intru pe server.Ma uitam pe lista de admini si pe jumate nu i-am vazut in viata mea pe server( cel putin in ultimele luni )

  • Love 1

 

89.40.104.192:27015

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pro, eu sunt de parere ca acest lucru ar ajuta mult, oricum daca ati lua-o asa, da, sunt destui de multi playerii non-prime, dar majoritatea isi bat pula de server(injura adminii, injura alti playeri, joaca cu cheats, etc.) stricandu-ne tot cheful de joc. Multi playeri s-au lasat din motivul timpului, deoarece nu este asa de usor sa te joci daca vrei si sa inveti si sa te descurci la liceu(cum e si cazul meu), altii din cauza unor persoane din staff, altii deoarece pentru ei cs e un "joc mort".

  • Like 1

red dead redemption 2 sniper GIF by Rockstar Games

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

În primul rând, o asemenea idee nu ar fi realizabilă decât cu ajutorul unui plugin care să facă bypass comenzii "sv_prime_accounts_only 1", prin introducerea unor reguli pentru exceptarea fiecărui jucător non-prime în parte care face cererea de tranziționare și care ar fi acceptat de staff-ul Evict să joace pe server. Cu toate că nu am căutat, sunt sigur că nici nu se poate pomeni de existența unui asemenea plugin care ar trebui să fie destul de complex pentru a duce la îndeplinire asemenea criterii. În al doilea rând, așa cum au menționat și alte persoane din topic, serverul nu dispune de o populație numeroasă pe o perioadă constantă, astfel încât nr. de jucători care frecventează serverul ar scădea considerabil). Soluția optimă în acest moment este să păstrăm regulile de acces așa cum sunt ele și să ne bazăm pe staff-ul de pe server să își facă treaba în privința jucătorilor dăunători.

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am avut discuție cu @sound pe teme asta și dacă o sa facă NON-prime se va duce mai jos sv ca nu toți care intra pe sv cu NON-prime au 13€ pt prime și majoritatea cu NON-prime au între 9-13 care nu au bani sau posibilități de unde sa își cumpere prime deci la momentul actual CONTRA 

Editat de Dei NXS.RO
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Stf a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.