Sari la conținut

Reclamatie Bear


AnDje-

Postări Recomandate

Nick: AnDje-
Nick admin: Bear
Data și ora evenimentului:-
Harta: -
Detalii: Injurii din partea unui om ''matur'', cica ar avea 21 de ani din ce am vazut prin alte reclamatii/unbanuri.
Dovezi: https://imgur.com/a/HeomCoy
Alte precizări: Sper ca acest om ''matur'' sa nu se poarte asa cu niste oameni pe care ii gaseste la intamplare si sa ii injure. Bafta! Doresc ca acest TOPIC sa fie inchis de catre @sound , el stie situatia mai bine.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 38 minute, badBear a spus:

Nu iti amintesti ca ma ameninta in postare cand si-a luat ban ca o patesc eu, ca o sa vad eu?

Parcă ai fi un copil mic, aș vrea și eu să vad dovezile alea.

 

Acum 41 minute, Greeny~ a spus:

Imi place ca ai asteptat atat ca sa spui ca te-a injurat. Nu poti spune ca n-ai vazut de atunci Vulkane, nu stiu ce mai vrei cu aia. =)))

Nu mai se poate juca fratimiu de asta am venit acum cu unbanul si reclamatia, eu nici nu stiam ca m-a injurat.

 

Acum 49 minute, badBear a spus:

pleaca coite d'aice ca te joci cu hace, tu mi-ai dat mesaje pe steam despre mama acum o luna, si mi-ai dat block si acum vii pe forum si eu n am dovada. 

Aș vrea să văd si eu conturile alea de care spuneai tu cu Stf că am luat VAC pe ele, i-am aratat si lui SND toate 3 conturi pe care le-am avut.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

2 minutes ago, Stf said:

1) Daca stiai ca esti neindreptatit puteai sa faci reclamatie atunci, acum e prea tarziu daca mai vrei si dovezi, dupa o luna.

2) Uite contul de pe care ai facut cerere unban acum o luna, ai primit dar ai luat vac..oare de ce? https://bans.ro/go.evict.ro/admin/index.php?p=banlist&advSearch=5.12.34.39&advType=ip

 

Tu ai spus ca am VAC pe 4 conturi, dintre care, numai pe 1 am folosit bhop script, de aceea am luat VAC pe contul cu level 11, pe celelalte nu stiu de ce le-ai banat.

As vrea sa imi arati toate conturile cu VAC ale mele, ai spus ca ai luat derank ca cica as fi jucat pe mai multe conturi cu hack, ceea ce nu este adevarat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

- NOU! daca ai luat VAC pe un cont cu care jucai pe server si schimbi contul, adminii te pot bana si pe noul cont fara a fi nevoie de verificare sau dovada!

Sper ca ai inteles motivul. t/c

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Stf a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.