Sari la conținut

Google a eliminat 29 de aplicatii pentru camera foto din Play Store !!


cosminho

Postări Recomandate

  • Google a eliminat din Play Store 29 de aplicatii pentru camera foto din cauza unor probleme de securitate. Aceste aplicatii nu erau sigure. Multe dintre acestea foloseau abuziv functii de infrumusetare, insa nu acesta a fost movitul. Ci faptul ca cine le instala devenea vulnerabil si astfel apareau probleme de securitate.

    Aceste aplicatii nu mai puteau fi dezinstalate prea usor pentru ca pictograma disparea de pe ecran, iar in timp telefonul afisa anunturi pe ecran si nu mai dispareau.

    Aceste aplicatii redirectionau utilizatorii pe site-uri cu pornografie sau de tip phising, aveau acces la camerele foto, microfon si puteau transmite date catre servere la distanta. Unele aplicatii au fost instalate in peste 1 milion de teleafone. Printre ele se numara Pro Camera Beauty, Emoji Camera, Cartoon Art Photo.

hNN0yd8.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kayn a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.