Sari la conținut

Spotify iti inchide contul daca te prinde ca folosesti AdBlock !!


cosminho

Postări Recomandate

  • Spotify a declarat razboi celor care folosesc AdBlock pentru a elimina reclamele din versiunea gratuita a serviciului. Reclamele sunt un compromis daca vrei sa folosesti acest serviciu gratuit, altfel poti sa platesti un abonament nu foarte scump. Insa Spotify a decis sa sanctioneze utilizatorii care blocheaza reclamele.

    Serviciul are peste 100 de milioane de conturi active cu plata si probabil si mai multe conturi gratuite. Versiunea gratuita are si cateva limitari, de exemplu ai un numar limitat de skip-uri pentru melodii. Insa reclamele sunt foarte enervante.

    Multi utilizatori blocheaza aceste reclame care aduc venituri companiei, iar acum au fost actualizate conditiile de utilizare. Deci daca esti prins cu AdBlock risti sa ramai fara cont.

 

  • Extensia functioneaza destul de simplu la prima vedere, dar in spate sunt multe criptari. Extensia are o baza de date pe care o acceseaza cu peste 4 miliarde de conturi si parole compromise, impartite in Colectii. Fiecare colectie contine un set diferit de conturi si parole, adrese de email, conturi unice sau conturi deja sparte.
  • Aceasta extensie este un experiment si nu credem ca va fi integrata direct in browser vreodata. Cand detecteaza o combinatie compromisa o sa primiti un mesaj de avertizare. 

hNN0yd8.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kayn a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.