Sari la conținut

Următoarea versiune de Windows 10 va rezerva 7 GB pentru actualizări


cosminho

Postări Recomandate

Microsoft vrea cu orice preț ca Windows-ul tău să fie actualizat la zi. Până acum, foarte mulți utilizatori fentau installer-ul de update-uri prin umplerea partiției de sistem, însă, din păcate, acest lucru nu va mai fi posibil odată cu introducerea versiunii 19H1 a Windows 10. Sistemul de operare va rezerva minim 7 GB pe partiția principală pentru actualizări și, cu toate că fișierele temporare vor fi șterse la finalizarea procesului de instalare, spațiul de stocare va rămâne în continuare restricționat.

Mulți probabil că nu vor fi deranjați de cei 7 GB ocupați, însă pentru utilizatorii de mini PC-uri ar putea fi o problemă serioasă. Majoritatea dispozitivelor de acest fel vin cu doar 32 sau 64 GB de stocare, iar cei 7 GB ocupați vor face aproape imposibilă utilizarea sistemului fără un mediu de stocare extern. Totodată, nu trebuie să uităm că Microsoft are tendința de a o da în bară când vine vorba de actualizări, deci ai toate șansele să te lovești de probleme. Serviciul Windows Updates poate fi momentan dezactivat doar pe Windows 10 Pro și Enteprise, așa că vrei, nu vrei, pe Windows 10 Home o să ai tot timpul ultimele actualizări.

hNN0yd8.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kayn a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.