Sari la conținut

Android Q va renunta la butonul „back” !


cosminho

Postări Recomandate

De cand am cumparat OnePlus, adica din mai anul trecut, am renuntat total la butoanele virtuale din Android. Iar de fiecare data cand testez sau tastez la un nou smartphone, am mari probleme in a ma obisnui la utilizarea lor. Pur si simplu swipe este tot ce aveam nevoie!

Pe telefoanele Pixel avem parte de ceva similar, doar ca acolo Big G a pastrat un buton de tip pastila, folosit pentru optiunea de back. E drept ca sunt unii, ca si colegul Alex sau Gabriel, care nu apreciaza deloc initiativa. E cam tot pe acolo, daca ma intrebati pe mine.

Ei bine, iata ca xda-developers a descoperit ca Google va prelua cumva optiunea de la OnePlus si va renunta in totalitate la acel buton singuratic, dar va merge si mai departe – nu va permite si o alta optiune de control pe launcherul propriu. Daca e sa ma intrebati pe mine, tinand cont de goana pentru un display cat mai mare, care sa permita o vizualizare cat mai buna in aplicatii, era normal sa ajungem si la asa ceva. Si nu, nu cred ca Apple e trend-setter, ci dorinta utilizatorilor de a beneficia cat mai mult din ecran.

hNN0yd8.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.