--> Sari la conținut

Ban de 2 ore pentru ca am injurat un admin ?


Bum

Postări Recomandate

Nick: Rusty
Nick admin: Gansacu
Data și ora evenimentului:2019-01-26 18:56:16
Harta: de_train
Detalii: Singurul detaliu era ca acest admin era in echipa ct iar eu la t avand in vedere ca nu era nici un staff la T incat sa ii fi zis ca am injurat un staff si sa ii fi zis sa imi dea ban s.a.m.d
Dovezi: https://imgur.com/a/q43mAEv

Editat de ☆Rusty
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bucata de regulament: - limbajul vulgar, înjurăturile și jignirile la adresa altei persoane sunt interzise [gag/mute/silence și în cele din urmă ban]

Explicatie situatie: Ai avut un limbaj neadecvat, Gansacul te-a sanctionat. Dupa cum putem vedea si in regulament este la alegerea admin-ului cum sanctioneaza un jucator, el avand de ales intre: gag/mute/silence și în cele din urmă ban. Se prea poate ca ceea ce i-ai spus Gansacului sa-l fi deranjat foarte tare, de aceea a si trecut direct la ban. Sper ca am clarificat toata treaba. 

 

-pwp

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tocmai asta incerc sa aflu, pt ca nu l-am injurat nici pe voice nici pe chat, in fine ce s-a intamplat s-a intamplat si asta e, data viitoare imi bag minitile in cap.

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Stf a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.