Sari la conținut

Unban TePo


TePo

Postări Recomandate

 

1. Profil jucător: 1. https://evict.eu/go/jucator.php?id=26410 2. https://evict.eu/go/jucator.php?id=30939

2. Link detalii banhttp://evict.eu/go/bans/index.php/bans?q=STEAM_1:1:219549952#2957

3. Descrie situația: Ambele conturi sunt ale mele, primul are VAC cu care ma jucam ca voiam ore multe pe el si mi-au spus baietii sa intru pe altu fara ban tot al meu sa le demonstrez ca nu am cod, prima faza, eram pe cache ultima runda si se schimba harta, am facut 2 kill-uri cu polar-ul si 2 cu deagle cap si a inceput uite codatu dar erau complet usoare frate ala statea pe loc nu am aveam cum sa nu il i-au, a doua faza pe la runda a 6-7 daca nu ma insel pe mapa overpass aveam polar si deagle (din nou) si eram la b la monster am facut 1 frag asteptam smoke-ul sa treaca ... si apoi alte frag-uri cu ak luat de pe jos, urmatoarea runda la fel awp ma duc la B si Emilia(cred ca asa o chema pe fata) spune ca au intrat din connector spre short B si ma urc pe cutie si sar sa il vad(sa vad daca e ceva/intra cv pe site) si il vad ala sta si se opreste la usa si sta si se uita din short in apa aia,,, sar cu awp pun tinta pe linie gen in saritura mi-am luat un reper si trag cand sunt jos, in urmatoarea sec, am ban de la Stefan(stf), la fotografie se vede asa ca joc 800x600 4:3, nu e cont nou sa zici ca is dala de isi i-a cont sa ma joc cu hack, am prime mge am pana si Hydra coin care  a fost acum un an deci daca era cont nou si jucam cu hack aveam ban de mult timp... Nu plang dupa un server dar mna am luat pe nedrept si cine revizuieste DEMO-ul e destul de intreg la minte sa faca diferenta dintree un codat si un player oare care... O SEARA/ZI BUNA SA AVETI.

4. Dovezi: https://imgur.com/a/PUqaYZU

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Frate eu i-au ban ptr o presupusa utilizare de WH si tu imi spui de aim cum frate am facut 9 kill-uri in 2 mape si tu imi spui de aim in 2 runde ca stau cotei pe A squeaky??

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.