Sari la conținut

Reclamatie


A.W.A.K.E

Postări Recomandate

Bv, Cei mai buni admini ....Pe la ora 18....Harta cache , Am anuntat pe u@ un codat ...Bine...Nu sa pui nici un admin pe accea persoana , Seara pe la 22...Harta inferno ...Sa gandit bunul admin Stf sa imi dea bn petru wall, De ce ? Pentru ca am facut 2 kiluri prin smoke cu awp la bulan, Bv respect

Btw ....Sa nu uitam de cel mai bun Owner "BadBear" care injura fara da ii zici nimic ...Si zice ca il doare in pula si daca ii mai fac observatie i da ban ....Niceee ....Bafta cu serveru , V am pupat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1) Esti bafta cu serverul oricum ca ai ales sa intri cu wall ca un terminat, cand 4 admini si nero spun ca ai sigur wall deja nu mai suntem noi prosti, ai tu ceva. Pana sa iti iei remove nu stiai cum se tine arma in mana si deodata esti global elite in 2 saptamani, am inteles.

2)Eram pe server si tu ai inceput sa ii comentezi  lui bear, nu inteleg cum te a injurat el si cand?

Poate pe viitor inveti si tu sa nu mai dai vina pe altii, cand tu ai facut greselile astea.

Editat de Stf
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu am nimic cu nimeni, nu tin partea nimanui doar as vrea in aceasta reclamatie daca tot s-a vorbit de badbear si de tine stf, sa-mi spun si eu parerea. 

Am impresia ca voi credeti ca statutul de admin va da superi puteri sau ceva de genul asta, atat tu cat si badbear sunteti niste frustrati, dati ban pentru injuraturi cand in regulamentul scrie ca se da mute/kick/ban.  Credeti ca daca cumparati un admin puteti sa faceti ce vrei ca nu o sa luati remove. Este strict decizia lui snd cui da remove si din ce motive. Admini frustrati, abuz la greu, smecherie pe burta goala si injuraturi peste injuraturi. Nu stau sa pun aici dovezi ca nu vreau sa demonstrez ceva, am vrut doar sa-mi exprim sincera opinie despre ce a ajuns cs.evict.ro.  

 

Mai devreme cand eram pe server, te-a intrebat un pusti "bafta coaie" daca poti sa vinzi iteme avand vac inregistrat, l-ai facut prost, el normal ca te-a injurat si tu ca un admin cu super puteri ce este, i-ai dat ban.

 

@sound clear your users.ini pana nu ajunge mai rau. 

 

Stima. 

 

 

Editat de MikeeyS
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu, unul, nu am o părere definitivă în privința lui AWAKE dar totuși sunt niște chestii aici care se întâmplă și care, cel puțin mie nu mi-au scăpat. AWAKE, ca să ințelegi motivele pentru care mulți jucători te bănuiesc că nu umbli cu mâinile curate, o să ți le enumăr:

1. Ai început să joci foarte, foarte bine pe server și asta a avut loc subit; nu doar că joci foarte bine dar joci cu mult mai bine decât jucai odinioară (nu spun că erai mediocru înainte ci spun că performanțele tale recente sunt cu mult mai sus decât cele prestate de tine de obicei);

2. Performanțele acestea ale tale au fost deseori însoțite de momente chestionabile (nu de către mine în afară de un singur moment pe care-l voi aduce în discuție) care au adunat un număr decent de oameni care se îndoiesc de veridicitatea acțiunilor tale pe server; pe când acest fenomen nu a existat până de curând, nimeni nu s-a sesizat până acum să te acuze constant în afară probabil de jucătorii ocazionali de pe server.

 

Referitor la momentul tău cu cele două killuri făcute prin smoke, pe care-l consideri o chestiune de noroc; fix după acele kill-uri faci peek direct pe mine care eram crouched pe al doilea set de țevi din inferno B și de pe care abia vezi capul unui CT ca T care face push B, drept dovadă pentru care eu abia te-am văzut și am reacționat destul de târziu, spre deosebire de tine care ai reacționat chiar rapid. Presupunând totuși că ai vrut să verifici primul set de cutii, acolo unde de obicei chiar stă câte un CT, într-adevăr: de ce ai ales să faci peek atât de rapid fix la cutii când tu clar nu ai verificat nici fântâna și probabil nici dark, să fi fost vreun CT acolo ai fi murit; și totuși ți-ai asumat acel risc cumva. Cum spuneam, momentan nu te acuz de nimic, dar acea fază mi-a rămas bine întipărită în minte.

Nu am vrut decât să clarific statutul meu vis-a-vis de această situație întrucât Stf mi-a menționat numele printre acuzatori iar eu nu mă număr printre aceștia, cel puțin deocamdată (în ceea ce privește situația de pe harta pe care ne jucam la momentul banului, doar am atras atenția jucătorilor din echipă asupra fazei relatate mai sus ca mai apoi să-l insult în mod vulgar pe AWAKE pe voice chat-ul echipei pentru încă o fază de doi lei pe care mi-a făcut-o în runda următoare care nu indica neapărat ceva). Sper totuși să se lămurească situația cât mai curând posibil ca mai apoi decizii corespunzătoare să fie luate în concordanță cu verdictul întregii afaceri.

Editat de Ner0
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.