Sari la conținut

(Cerere Grad) IczuLetZ.


IczuLetZ.

Postări Recomandate

Nume: Serban Cosmin

Vârstă: 16

Gradul pentru care aplici: Moderator Global

Categoria pe care vrei s-o moderezi: Toate.

Motivul pentru care aplici pentru acest grad: Pot spune ca in sederea mea nu atat de lunga pe Evict.Ro , am dovedit ca sunt o persoana de incredere , imi doresc foarte mult sa ajut communitatea , ceea ce cu siguranta a observat @sound si nu doar el , multi alti membri ai staff-ului. Am dovedit prin server-ul meu ca vreau sa realizez ceva serios/frumos si de durata pe aceasta communitate. Am facut si greseli pe parcursul sederi mele , de care nu sunt foarte mandru. Insa am dovedit ca pot sa remediez orice gresala , m-am implicat de cate ori am avut ocazia , am incercat sa fac server-ul de TEAMSPECK3 cat de frumos am putut , sa ma ocup cat de bine pot de el. Imi indrumez in fiecare zi playeri de pe server-ul meu sa-si faca un cont pe forum , asta se poate vedea din cererile admin de la categoria serverului meu.

Experiență în domeniu: Mai bine de 4 ani , cu mici pauze.

Ce alte grade mai deți în comunitate/pe discord/pe serverele noastre: Admin Server Query pe TEAMSPECK3 , Manager Server pe FORUM.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.