Sari la conținut

Cum putem viziona programele tv online – tutorial Video


CRD

Postări Recomandate


Nu mai este o noutate faptul ca s-au facut atatea programe pentru a putea face chestii interesante pe calculator si a ne face viata mai usoara.

Un lucru foarte bun mi se pare faptul ca acum este posibil sa te uiti la canalele de televiziune preferate direct pe calculator online si fara sa fie nevoie de cablu tv de la un furnizor de cablu si abonament lunar. Desi nu este la fel ca si cand ai avea un calbu tv instalat, confortul de a viziona programele tv online pe un pc este foarte aproape de cel cu calbu tv.

In tutorial am explicat faptul ca pentru a putea viziona programele tv online aveti nevoie de Sopcast si VLC Media Player . Instalati-le pe rand si deschideti fiecare program dupa ce ati finalizat instalarea (in tutorialul video nu am mai deschis VLC Media Player desi ar fi trebuit). Desi portalul My Web TV functioneaza cu orice browser va recomand sa folositi browserul Mozila Firefox deoarece este compatibil cu VLC Media Player iar acest codec este necesar pentru vizualizarea anumitor canale tv. Veti observa pe site-ul respectiv ca unele canalele, chiar merg din prima incercare , nu este o calitate foarte buna. Schimbati sursa (v-am explicat in video) si veti gasi o imagine mai clara.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.