Sari la conținut

Cerere Moderator forum Nik


Nik

Postări Recomandate

Nume si Prenume: Nicolas Alexandru (numele de familie doar pe privat daca este necesar)
Vârstă: 16 ani
Gradul pentru care doriți să aplicați: Moderator
Categoria unde doriți să moderați: Sincer sa fiu as dori la categoria CS:GO , deoarece am multe post-uri in cadrul acestei sectiuni si cred ca ma voi descurca ,dar sunt ok si in alta parte .
Motivul pentru care doriți acest privilegiu: Doresc sa ajut acest forum foarte mult si sa fac parte din staff-ul acestei comunitati minunate .
O scurtă descriere a dvs(minim 100 de cuvinte): Salut , numele meu este Nicolas Alexandru , poreclit si cunoscut in lumea virtuala ca ''ScheletulRO'' , ''Nik'' , ''Nik GO'' , sunt din Cluj-Napoca , judetul Cluj , am 16 ani . In viata de zi cu zi imi ocup timpul liber cu youtube-ul . Visul meu este sa ajung un culturist sau antrenor de fitness deoarece ma pasioneaza foarte mult si am destula experienta in domeniu . Sunt un om prietenos , ii respect pe ceilalti , nu imi place sa ma cert cu nimeni decat in gluma , stiu ce inseamna o gluma si la mine orice gluma are limitele ei , niciodata sa nu ajunga la extreme . In domeniul virtual ma pasioneaza competitiile E-Sports de LOL (League Of Legends) si CS:GO . In trecut am mai participat la diferite turnee de CS:GO si de LoL . Nu stiu daca o sa fiu acceptat dar na , incercarea moarte nu are .
Experiență în domeniu: Nici mare , nici mica , as putea spune medie , dar oricand este loc pentru lucruri si chestii noi . 

REEEEEEEESPEEEEEEEECTTTTT SAU SAL ????

Mod+VIP HNS

Helper+VIP JB

Youtube Channel : https://www.youtube.com/user/ScheletulRO

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Accept

 

@Panda dai grad

  • Love 1

HXnpe7w.gif

ATRIBUTIILE LUI HATEAND | REGULAMENT GENERAL FORUM | CUM IMI SCHIMB MEMBER TITLE | HOSTING SERVERE JOCURI

STEAM HATEAND - ADAUGA-MA LA PRIETENI            DISCORD HATEAND - ADAUGA-MA LA PRIETEN            DA-MI UN MESAJ PRIVAT

/id/staiku                                                                   staiku#4280                                                              HATEAND

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • HATEAND a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.