Sari la conținut

zhanasov ak47 czit (:

Member
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de zhanasov ak47 czit (:

  1. RTX vorbea cu who. SI tu te bagi in seama asa degeaba cu arfele tale SwerX - https://imgur.com/a/YRWZiUB Tu faci jucatorul sa injure. Btw sunt pe sv cu tine cum nu am ce cauta pe server?
  2. Data viitoare sa faci demo cand am ss ca plm sunt codat csf... Si sa mai incepi sa injuri ca te mai fac sa astepti mult si bine. Puteti da T/C daca e ceva dati ban
  3. Am un singur ss facut cu o mapa inainte de cand incepuse cu limbajul lui de copil cuminte - https://imgur.com/a/tEPcZyB Se poate vedea cum el si Klaus au un limbaj destul de bogat. Da, am mers foarte incet pe challanger. + Astept sa faci si reclamatia in care spui ca am cod rtx.
  4. Nu stiu cum sa iti zic. eu imi asum ce fac. Cum a fost cu banul. Recunosc cand e ceva. Am recunoscut cu coduri am zis si pe sv cand aveam cod. Nu imi spune mie ca vreau sa ma scot.
  5. A fost pusa si capcana dar tu ramai cu vorba ta =))
  6. Nick-ul tău: MEOK- @doubleduck; Nick-ul adminului reclamat: VerdecryL Data și ora: Azi era 5:15 ceva de genu Motivul reclamării: Amentintare pe nedrept. Dovadă: https://imgur.com/a/JzuLiMj Alte precizări: Era unreal, precizez ca nu am scrsi FREE in chat si chiar pusesem si o capcana si cand a ajuns verde la tero i-am dat cap cu dgl si incepuse sa ma ameninte ca imi da ban ca de ce ii dau cap ca daca el imi da arma eu nu trebuie sa ii dau cap si cand ii explicam ca nu era free el o tinea pe a lui ca "si ce daca nu era free?"
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.