Sari la conținut

Arrogance

Member
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Arrogance

  1. Arrogance

    Cerere Admin

    @Wazy Te pup, caracterul omului nu reprezinta daca iti inviti prietenii in grupul de steam al serverului, stim cu totii ca nimeni nu suporta cand primesti atatea invite-uri pe steam in diferite grupuri de steam, cine doreste sa intre in grupul de steam intra, cine nu, nu intra este la decizia fiecaruia. Pe de alta parte cu like-ul paginii de facebook, nu sunt vreun influencer sa am o asa mare "putere" de promovare a paginii de facebook. Nu urmaresc nicio pagina de facebook pentru ca nu-mi place, vreau ca facebook-ul meu sa fie doar prietenii si familia mea din afara calculatorului. Clanul gametracker nu vad nicio relevanta din asta, iti apreciez opinia, salut.
  2. Arrogance

    Cerere Admin

    Nume: Eugen Vârsta: 18 Nick: Arrogance Profil jucător: https://bans.ro/go.evict.ro/jucator.php?id=21989 Ore jucate pe server: 45 ore 3 min 26 sec Ai invitat prietenii în grupul de steam al serverului? nu Ai dat like paginii de facebook a serverului?: nu Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: nu Ai citit regulamentul?: poate
  3. Nume Canal: Aroganță, fiță și prestanță Adăugare sub-canal: Nu Fondator pe Canal: Eu Unique ID: P4pzJvurKtLwVBcSymoa9nPS9yo=
  4. Nume: Eugen Nick: Arrogance Profil steam: https://steamcommunity.com/id/arroganceofficial/ Vârsta: 18 Locație: Judetul Prahova, Ploiesti. Hobbyuri: E-Sports (Counter Strike Global Offensive) De unde ai auzit de noi?: De la nimeni, v-am găsit in browse servers, pacat ca nu este server pe 128 tickrate. Vă salut! Completări: Aroganță, fiță și prestanță.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.