Sari la conținut

LeGeNDaRuL

Member
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui LeGeNDaRuL

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Week One Done

Insigne recente

1

Reputație Comunitate

  1. Președintele României Klaus Iohannis a semnat decretele de numire în funcție pentru miniștii interimari Ana Birchall (la Justiție), Eugen Teodorovici (la Fonduri Europene) și Radu Oprea (la Ministerul pentru Românii de pretudindeni), se arată într-un comunicat al Președinției. În comunicatul Președinției se arată că: „Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 24 aprilie a.c., următoarele decrete: • Decret prin care se ia act de demisia domnului Tudorel Toader, ministrul justiției, și se constată încetarea funcției de membru al Guvernului. • Decret prin care se ia act de demisia doamnei Rovana Plumb, ministrul fondurilor europene, și se constată încetarea funcției de membru al Guvernului. • Decret prin care se ia act de demisia doamnei Natalia-Elena Intotero, ministrul pentru românii de pretutindeni, și se constată încetarea funcției de membru al Guvernului. • Decret prin care se desemnează doamna Ana Birchall, viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, ca ministru al justiției, interimar. • Decret prin care se desemnează domnul Eugen Orlando Teodorovici, ministrul finanțelor publice, ca ministru al fondurilor europene, interimar. • Decret prin care se desemnează domnul Ștefan-Radu Oprea, ministrul pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat, ca ministru pentru românii de pretutindeni, interimar”.
  2. „Să vedem ce se poate face în 45 de zile și... 44 de nopți”. Este mesajul postat de ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, pe Facebook, după ce a fost numit interimar la Ministerul Fondurilor Europene. „Back in business. Revin, chiar și numai pentru o perioadă de interimat, la ministerul pe care cu mândrie spun că l-am creat și coordonat într-o perioadă când România părea că nu mai are vreo șansă și că a eșuat în privința utilizării fondurilor europene atât de necesare dezvoltării. În acest caz, aș spune că repetiția nu este "mama învățăturii", ci este ..."sora progresului"”, a scris Teodorovici pe pagina sa de Facebook.
  3. Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat sâmbătă, la Brad, că în luna mai Guvernul va prezenta în mod public un pachet de măsuri pentru mediul de afaceri, una dintre soluţiile propuse fiind şi aceea a unei restructurări financiare pentru companiile de stat şi cele private. "În luna mai vom prezenta în mod public un pachet de măsuri pentru mediul de afaceri, una dintre soluţiile propuse este şi aceea a acestei restructurări financiare, mai bine spus, pentru companiile din România, pentru cele de stat sau cu capital de stat, cât şi cele private", a spus Teodorovici, întrebat despre amnistia fiscală. Totodată, întrebat de presă de ce nu au scăzut ratele la creditele ipotecare noi, în baza noului indice de referinţă, el a răspuns: "Nu cred că cineva a avansat vreun procent, cu cât scad (ratele - n.r.). Noi am spus foarte clar de la Guvern că în baza noului indice de referinţă noile credite vor scădea şi s-a dovedit în ultimele zile că asta a fost şi discuţia în piaţă. Numai că trebuie să continuăm cu discuţia aceasta pentru a vedea exact şi pentru creditele în derulare ce se poate întâmpla, astfel încât românii care au credite în derulare şi vor să refinanţeze acele împrumuturi să aibă şi motive să o facă, adică să scadă ratele, să poată scăpa de anumite costuri administrative care ar fi ocazionate de o refinanţare, dădeam ieri exemplu de cheltuieli la cadastru, de costuri notariale".
  4. Darius Olaru ar putea ajunge la FCSB imediat dupa finalul sezonului. Olaru i-a fost recomandat lui Gigi Becali de Mihai Stoica, iar patronul FCSB s-a aratat incantat de ideea unui transfer. Cu atat mai mult cu cat Becali l-a vrut si in trecut pe tanarul mijlocas de la Gaz Metan, insa cele doua cluburi nu au reusit sa se puna de acord in privinta sumei de transfer. Edi Iordanescu, antrenorul celor de la Gaz Metan, a declarat ca a purtat personal discutii cu reprezentantii a doua cluburi aflate pe podium despre mutarea lui Olaru. "In momentul de fata, exista interes la nivel declarativ pentru mai multi jucatori. E adevarat, Olaru este unul dintre jucatori. Personal am vorbit si nu o sa dau nume, cu doi dintre conducatorii cluburilor de pe locurile 1-3, care au aratat interes, dar nu-mi permit sa fac asta public. Doua echipe din primele trei locuri au intrebat de el, au intrebat de pretentiile pe care Gazul le-ar avea, nu este singurul jucator de care am fost intrebat", a declarat Edi Iordanescu pentru TelekomSport.
  5. Nume: Radu Vârstă: 19 ani Contact: Y!M: [email protected] / [email protected] Localitate / Județ: Nădlac / Arad O scurtă descriere despre tine: Serios la nevoie, descurcăreț și un om respectat Care este ocupația ta: Elev Cum ai aflat de noi: Fr.Ruls.Ro Notă acordată comunității: 10
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.