Sari la conținut

FaNNTa

Manager CS2
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Other groups

AFM

Metode de contact

  • Steam
    https://steamcommunity.com/id/FaNNTaOfficial/
  • Discord
    fannta

PC Specs & Gear

  • CPU
    AMD Ryzen 9 6900HX
  • GPU
    AMD Radeon(TM) Graphics
  • RAM
    16

Vizitatori Recenți Profil

259 citiri profil

Realizările lui FaNNTa

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedicated Rar
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Insigne recente

0

Reputație Comunitate

  1. O cerere Up-Grade trebuie sa aiba numele "Cerere Up-Grade [nume]" in caz contrar cererea va fi RESPINSA din start. Cererile de Up-Grade se fac respectand modelul de mai jos: MODEL *1.Nume: *2.Varsta: *3.Gradul actual: *4.Gradul dorit: *5.De ce doresti acest grad: *6.O propunere pentru server: ATENTIE! Cererile Up-Grade se fac doar in cazul in care aveti deja un grad pe serverul ROMANIA.USP.RO! In cazul in care aveti o cerere Up-Grade RESPINSA aveti voie sa aplicati inca odata pentru un grad mai mare dupa ce au trecut 7 zile. Intrebarile marcate cu "*" sunt obligatorii. Cine nu respecta modelul de mai sus v-a fii automat RESPINS.
  2. Model Reclamatie Jucatori: 1. Numele tau: 2. Numele Reclamatului: 3.SteamID: 4. Motiv reclamatie: 5. Dovada: 6. Cum crezi ca ar trebui sanctionat?: 7. Alte mentionari: Model Reclamatie Staff: 1. Numele tau: 2. Numele membrului staff: 3. Motiv: 4. Dovada: 5. Cum crezi ca ar trebui sanctionat?: 6. Alte mentionari?:
  3. Informatii si model cereri unban Nu acceptam cererile de unban daca ati luat pe motivele urmatoare: - cheating - aimbot - wallhack - hacks - legitbot - reclama server Numele topicului trebuie urmat dupa exemplul urmator in caz contrar va fi respins: [Cerere Unban] NumeleTau Model Cerere unban: ➣ Numele tau: ➣ SteamID: ➣ Data si ora la care ai luat ban: ➣ De ce ai luat ban: ➣ Alte informatii:
  4. FaNNTa

    Informatii & Model

    MODEL CERERE ADMIN/SLOT Nickname pe server: Nume și vârsta: Link profil Steam: Ore jucate pe server: Experienta comenzi Admin: Cont PRIME?(DA/NU): Alte informatii: CONDITII GENERALE Trebuie sa aveti cel putin CONT PRIME Varsta minima este de 16 ani Minim 20 ORE jucate pe server pentru SLOT/RESERVED si 30 ORE pentru ADMIN Minim 14 ZILE de cand jucati pe server pentru acces de ADMIN Numele de la Steam trebuie sa coincida cu cel de pe forum si/sau discord Adminii sunt obligati sa viziteze cel putin la doua zile secțiunea Romania de pe forum Cititi toate topicurile de la Sectiunea Romania>> Anunțuri și Regulament Dacă cererea dvs. nu este acceptată, puteți să faceți alta după 7 zile calendaristice PRECIZĂRI CU PRIVIRE LA POSTAREA ÎN TOPIC Pot posta doar ADMINII Romania sau jucatorii care intra des pe server si doresc sa comunice o părere reală și obiectivă care ne ajută să luăm o decizie bună cu privire la cererile de admin. Este permisă redactarea de „REPLYURI MULTIPLE” în cazul în care adăugați informații noi. Exploatarea regulii anterioare și abuzul de postări consecutive redactate total pe lângă subiect (postarea de două sau mai multe mesaje consecutive) se poate sancționa. În cazul situațiilor conflictuale, reclamații, unban etc. între ADMINI - se face cunsocută problema Managerilor în privat și se discută pe Discord
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.