Sari la conținut

swerve

Member
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de swerve

  1. Pentru a face o cerere de avatar ai nevoie de o sumă mai mare sau egală cu 30 de posturi sau să faci parte din staff.
  2. Tipul [avatar(forum sau steam)/semnătură/banner/etc]: Avatar forum Text principal: swerve Text secundar [ruls.ro]: zm.ruls.ro Dimensiuni:cele de la stock Stock/Render[obligatoriu]: Alte precizări: Multumesc ?
  3. swerve

    [Prezentare}aNak1N

    Salut și bine ai venit pe comunitatea Rulls!
  4. Echipa independentă românească Alien Pixel Studios se află printre studiourile selecţionate de Epic Games pentru a primi o parte din finanţarea de peste 800 000 de dolari pe care compania tocmai a alocat-o unora dintre partenerii ce utilizează motorul grafic Unreal Engine. Fondurile primite vor fi folosite pentru a continua dezvoltarea jocului Unbound: Worlds Apart, acesta devenind astfel primul titlu românesc finanţat chiar de către părinţii Unreal Engine. Sursa
  5. swerve

    Snapchat

    Il am in telefon doar pentru a ma amuza de fata lu uratu ala..
  6. Instagram este o platforma care are de toate si cum am vazut mai sus într-adevăr instagramul este peste Facebook din mai multe puncte de vedere.
  7. swerve

    [Resurse Design]

    Salut mai jos aveți niște link-uri cu stock-uri HD! 1. Click - Avatare, diverse. 2. Click - Avatare, diverse. 3. Click - Avatare, diverse.( niggas ). 4. Click - Avatare, diverse. 5. Click- Avatare, diverse. 6. Click- Avatare, diverse. 7. Click- Avatare, diverse. 8. Click- Avatare, diverse. 9. Click- Avatare, diverse.
  8. UNTOLD 2019 sare de pragul de 30.000 de abonamente vândute, după 2 etape fulger! Cea de-a doua etapă de vânzări UNTOLD 2019 a trecut ca fulgerul, după modelul celei inițiale. Peste 15.000 de abonamente s-au evaporat în mai puțin de 10 minute.Cea de-a cincea ediție a festivalului UNTOLD se va desfășura la Cluj-Napoca între 1 şi 4 august 2019. Nu a fost anunțat încă niciun headliner. Armin van Buuren a promis să revină după ce a mixat 7 ore în vară.  Sursa
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.