Sari la conținut

Cristian12435

Member
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui Cristian12435

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Insigne recente

2

Reputație Comunitate

  1. asta nu scrie in regulament de unde sa stiu ?
  2. Grenn ai mare dreptate . Wazzy nici macar nu ai scris tu ai copiat de la grenn mesajul e lipsa de bun simt.
  3. Cristian12435

    Cerere Helper

    Nume: Cristian Vârsta: 13 Nick: Cristian Profil jucător: Nu merge link. Ore jucate pe server: Nu merge link.Am 13 ore Ai intrat în grupul de steam al serverului?: Da Ai invitat prietenii în grupul de steam al serverului?Da. Ai dat like paginii de facebook a serverului?: Nu am facebook Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: Da Ai citit regulamentul?: Poate Stiu ca nu am multe ore promit ca osa le fac imediat.Este o problema mare si imi asum ca este foarte posibl sa nu iau helper.
  4. Cristian12435

    Cerere helper

    Nume: Cristian Vârsta: 13 Nick: Cristian Profil jucător: https://steamcommunity.com/profiles/76561198874813326/ Ore jucate pe server: sincer am 10 ore dar am vazut ca aveti nevoie de helperi si vr sa ajut promit ca osa stau pe sv mult am mai avut helper si pe alte servere Ai intrat în grupul de steam al serverului? DA. Ai invitat prietenii în grupul de steam al serverului? [nu pentru ca e cont nou de steam si nu prea am prieteni+am stat foarte mult si nu am reusit sa vad cum se da invite in grup Ai dat like paginii de facebook a serverului?: Nu am facebook.Nu folosesc Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: Da Ai citit regulamentul?: [da/nu] Da l-am citit in integime si il voi respecta. Vreau sa mai spun ca stiu ca nu am sanse sa obtin aceasta functie deoarece nu am respectat 2 cerinte si o problema mare este ca nu prea am ore pe sv.Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.