Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

LionZeW ★

Member
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  103 [ Donate ]

Community Reputation

17 Apreciat

About LionZeW ★

 • Rank
  ★INCOMING★

Recent Profile Visitors

882 profile views
 1. LionZeW ★

  Discord : LionZeW#9999 SteamID : STEAM_1:1:572334339
 2. LionZeW ★

  ★ Regulament Membrii ★ ➙ Fiecare player este obligat sa aiba un limbaj decent fata de un alt player! (Mute/Gag/Kick) ➙ Caterinca de 2 lei, glumele proaste, rasismul, batjocura si in general atitudinea de cocos/bombardier va fi pedepsita. (Ban) ➙ Reclama la alte servere care nu sunt din comunitate este interzisa. (Ban Permanent) ➙ Chemarea la competitive/pe alt server este strict interzisa. (Mute/Gag/Ban) ➙ Folosirea de Cheat / Script este interzisa sub orice forma. (Ban) ➙ Anuntarea Codatilor se face pe [email protected] in caz de exista un Moderator. (Gag/Mute) ➙ La intrebarea "Ai citit regulamentul" se va raspunde cu "nu , dar il voi citi acum" . (Topic Closed) ➙ In cazul in care ai facut o cerere grad/up si a fost respinsa , poti face alta abia dupa 7 zile.(Topic Closed) ➙ Cerseala de vip/grad este interzisa(Remove+Ban 60 minute) ★ Regulament Admini ★ 1. Nu abuzati de Gradul de Admin sub nicio forma. (Remove) 2. Cei care doresc UP au nevoie de comportament adecvat + regulament respectat (Down/Remove) 3. Sunt interzise comenzile intre admini, sau comenzile aiurea intre admin si player. (Down/Remove) 4. Gradul se primeste pe numele respectiv, o schimbare de nickname va poate aduce probleme daca nu faceti Cerere Schimbare Nick. (Down/Remove) 5. Gradul nu se poate transfera pe alt cont. (Down/Remove) 6. Nu aveti voie sa puneti mesaje aiurea pe sm_msay / sm_csay. (Down/Remove) 7. Cei care nu vor respecta regulamentul vor fi sanctionati. (Remove) 8. Cererile de Inactivitate pentru un Admin se fac o data la 3 saptamanii, maximul de timp "liber" Fiind o luna ex: "daca te prind ca ma minti si nu esti defapt inactiv si esti pe alte jocuri in timp ce imi scrii pe forum ca esti plecat la mare." (Down/Remove) 9. Daca suspectati pe cineva de Cheat, Un DEMO/Video trebuie facut pentru a avea dovada in caz de persoana respectiva posteaza pe forum. (Down/Remove) 10. Adminul trebuie sa stie toate comenzile normale care corespund gradului, iar adminul trebuie sa actioneze chiar daca personajul ii este ruda sau prieten. (Down/Remove) 11. Adminul trebuie sa opreasca orice cearta pe server nu sa intre in ea. (Down/Remove) 12. Adminul nu are voie sa se injure cu playerii orice ar fii. El trebuie sa fie un exemplu care sa actioneze calm in orice situatie. (Down/Remove) 13. Trebuie pentru orice comanda sa se puna motivul obligatoriu. (Down/Remove) 14. Teparii nu sunt bine veniti in Staff, orice forma de teapa la orice alta comunitate sau orice alta persoana. (Down/Remove) 16. Ca Admin Cersirea de Grad / Altele se pedepsesc. (Down/Remove) 17. Orice Admin are obligatia de a da discordul meu LionZeW#9999 unui doritor de grad (Remove) ★ Regulament Donatori ★ 1. Nu aveti voie sa abuzati de Grad, asa cum ati primit gradul pe o donatie se poate scoate in cazul in care se spameaza suntele din chat sau nu se respecta regulamentul. (Remove) 2. Doar pentru ca ati cumparat un Grad nu inseamna ca sunteti Superiori . (Remove) 3. Gradul nu se Transfera. (Remove)
 3. LionZeW ★

  Nick: Nick-ul adminului care ti-a dat ban: Motivul: Data: Alte precizari:
 4. LionZeW ★

  Nick: Gradul actual: Ore jucate de cand ai luat primul grad: Alte precizari:
 5. LionZeW ★

  Nick: Nume: Varsta: De ce doresti grad: Ai citit regulamentul?: Cate ore ai jucate(!ore): Steam ID(status in consola): Alte Precizari:
 6. OWNER 1: @LionZeW ★ OWNER 2:- IP+PORT SERVER: 93.114.82.43:27015 SUBDOMENIU: romania.usp.ro MOD: competitive SLOTURI: 32 FIRMA UNDE E GĂZDUIT SERVERUL:gazduirejocuri VECHIME SERVER:3 luni LINK GAMETRACKER: https://www.gametracker.com/server_info/93.114.82.43:27015/ AȚI DAT CLAIM LA SERVER?: da AȚI ADĂUGAT SERVERUL ÎN CLANUL GAMETRACKER?: da NUME CONT GAMETRACKER: lionzew STRUCTURĂ FORUM: cereri admin/unban/up , regulament , preturi , anunturi , stafflist , reclamatii.
 7. LionZeW ★

  Text: LionZeW Avatar steam
 8. LionZeW ★

  pro , meriti o sansa.
 9. LionZeW ★

  nu .
 10. LionZeW ★

  ★ Nickname-ul tau: LionZeW ★ Nickname admin reclamat: bided ★ SteamID-ul Adminului: revin cu un edit ★ SteamID-ul Tau: STEAM_0:1:467364946 ★ Ora si data cand s-a intamplat:22:03 ★ Motiv: am dat joinct primul , apoi ma muta bided si se baga el . ★ Dovezi: https://imgur.com/a/Yb5UOie ★ Alte detalii?: se poate observa clar in poze
 11. LionZeW ★

  Debanat T/C
 12. LionZeW ★

  Pro , cerințe indeplinite
 13. LionZeW ★

  Mulțumesc mult , armele se pot lua după a 3 a runda nu?
 14. LionZeW ★

  Numele tau: lionzew De ce ai nevoie?: Hattrick vip cu !vipmenu care îți dă : awp/m4a1/m4a4/am și activezi/dezactivezi bhopu Imagini (opţional):- Alte precizari/detalii: urgent
 15. LionZeW ★

  Te pot ajuta cu manager
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.